2.7.2017

Kaikkea maan ja taivaan väliltä


 Ajattelin pitkästä aikaa postata ihan vaan kuvia, joita oon pitkin viikkoa ottanu. Osa kuvista löytyy myös Instasta. Ostin 3 viikkoa sitten viinitonkan, jota on vieläkin jäljellä tyyliin puolet. Eli oon sellanen viinin nautiskelija enempi kuin läträäjä :) Mies näki kivan vinkin, jossa viiniä laitetaan jääpalamuottiin ja pakastetaan ja niistä tehdään drinksuja. Sitä ajattelin joku päivä kokeilla, tai oikeestaan mun mies lupas tehdä vaimolle :)  K-marketeissa myydään niin hyviä vohveleita ja näistä meidän pojat tykkää kovaa. Pojille ne maistuu ihan ilman lisukkeita, mä tykkään lisätä niiden päälle esim. marjoja. Muuten ihan vinkkinä Kicksin oma itsestäänruskettava on siitä kyllä tosi hyvä, että rusketus näkyy heti, eikä tarvi odottaa että tulokset näkyy vasta muutamien tuntien tai päivien päästä. Sitä oon nyt käyttäny/lätränny kun mekkokausi on kovassa vauhdissa.
 Käytiin miehen kanssa jätskillä, just kun puhuin että harvoin käydään ja miettikää oli jo toinen kerta tälle kesää :) Faroksen rannassa on ehkä Vaasan parhaat irtojätskit myös isot pallot ja suosittelen maistamaan sieltä banaanikinuskia siis nam. Pojan kanssa ollaan käyty myös nauttimassa Fazer kahvilassa freak shaket ja nyt kyllä otetaan voitto kotiapäin, nimittäin kyllä mun tekemät
on parempia :)

Vaasassa en oo vielä törmänny ravintoloihin, joissa myytäisiin näitä lautasia kaikilla herkuilla, eli joko smoothiekulho tai jugurttilautanen joka on koristeltu esim marjoilla, pähkinöillä jne, Tällainen lautanen esim aamupalaksi on niin täyttävää, että sillä jaksaa pitkään. Mä oon kaikki nämä herkut tehny kotona itse.

Kesällä tulee syötyä makeaa paljon tai ainakin meidän perheelle maistuu ja mikä maistu pitkästä aikaa niin hyvälle oli Arnoldsin donitsit. Ostin sen verran monta, että pojat sai tarjota kavereilleenkin, jotka oli meillä. Aleissakin oon ehtiny pyörähtään ja punaisen mekon löysin, sekä valkosen ja mustan bleiserin. Kaikki nämä löytyi Henkasta, no mistäs muualtakaan heh :) ( Mekosta kuvaa Instassa)


Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille. Ens viikko menee meillä aikalailla jalkapallon merkeissä :)

Muistakaa unelmoida ja nauttia kesästä <3

5 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.