18.7.2017

White summer dress

 Valkoista, kesäistä ja romanttista, niistä koostuu tämä mekko. Harvoin mun päällä näkee koko valkoista ja tänä kesänä oonkin pitänyt mekkoja ja hameita enempi kuin koskaan aiemmin, mikä on vaan hyvä asia.


 Mekko on tilattu, joten hieman jännitin kokoa, että onko se sopiva sillä yleensä mekoissa pidän yhtä kokoa pienempää mitä tämä mekko on. Mekko oli vähän löysä, mutta just sellaisena haluan tämän tyylisen rennon kesämekon olevanki.
 Eilen leivoin pitkästä aikaa ja tein unelmatorttua nam. Näitä ihan perus 90 luvun klassikoita tulee nykyään tosi vähän/harvoin tehtyä. Syyn tähän muistin vasta, kun aloin kääriä torttua nimittäin hitto mulla aina tapaa tortun päällinen halkeilla, vaikka kuinka tekisin ohjeiden mukaan.En vaan saa siitä sellaista nättiä käärettä, noh onneksi ulkonäkö ei vaikuta sen makuun ja hyvää se kyllä oli. Kauppojen kääretortuissa on niin niukasti yleensä sisällä täytettä, joten mun omaan tein tupla- annoksen, unelmatorttujen paras osahan on se valkoinen täyte. (Kuva Instassa)
 Oon ollu tosi väsyny viime aikoina, eikä samanlaista virtaa löydy mitä yleensä mussa on. Yleensä tämä olotila tulee vasta syksyllä kun on pimeetä ja synkkää, toisaalta jos ulos katsoo ikkunasta nyt niin ei ilmat kaukana syksystä kyllä ole :)

Luin, että jotkut on hakenut saikkua vaihtelevien/huonojen kesäsäiden vuoksi :)Mekko H&M
Kengät H&M
Takki Cubus
Laukku Ellos
Aurinkolasit H&M (miesten)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.