6.8.2017

Hyvät langattomat kuulokkeet *Kaupallinen yhteistyö

 Oon aina halunnu pitää blogin sillä linjalla, että jos jotain tuotetta tänne kehun/hehkutan, seison sata prosenttisesti sanojeni takana. Oon tosi tarkka millaisiin yhteistyö juttuihin suostun ja haluan olla rehellinen kun teen postausta, enkä vaan sen takia hehkuttaa että olen saanut jonku jutun/tuotteen blogin ansiosta. Tätä ilmiötä mielestäni näkee tosi paljon nykyään blogeissa ja se on harmillista, mutta kukin tyylillään. Blogin pitämisen yksi plussa on ollut se, että sitä saa tietää  sellaisista yrityksistä/firmoista/nettisivuista, mistä et ole välttämättä ikinä ennen kuullut.

Sain mailiin kyselyn olisinko halukas tekemään yhteistyötä Sudioksen kanssa, otin toki ekana vähän selvää tästä ja kävin heidän nettisivuilla. Huomattuani että heidän sivuilla oli tosi kivoja/ihania juttuja ja sellaisia mistä mä oikeesti tykkään, suostuin heidän kanssa yhteistyöhön.

Oon monesti puhunu siitä, että me ollaan "musiikkiperhe" ja musiikki on vahvasti mukana meidän arjessa. Mies on intohimoinen musiikkimies, sekä kova levykerääjä. Mies käy poikienkaa monta kertaa vuodessa pitkin Suomea eri messuilla. Mulle musiikki on terapeuttista ja monesti, kun pojat menee nukkumaan, laitan jonku hyvän musan soimaan kuulokkeisiin ja laitan ajatukset ihan muualle ja rentoudun, meen tavallaan ihan omaan maailmaan ja se tekee mun arjen keskellä välillä todella hyvää.

Meillä on eri musiikkimaku miehen kanssa, joten meillä harvoin soi kotona kummankaan musiikki, vaan kuulokkeet on ihan ykkösjuttu tähän "ongelmaan"


Sudio Sweden on ruotsalainen lifestylebrändi, jonka kuulokkeissa yhdistyvät studiotason äänenlaatu ja upea desingn.

Sain valita itselleni mieluiset kuulokkeet ja päädyin valkoisiin langattomiin kuulokkeisiin,joissa on hienot kultaiset yksityiskohdat. Kuulokkeet ovat tavallaan yksi asuste ja Ruotsissa kun oltiin miehen kanssa sielä näki ihan ikää katsomatta monilla kuulokkeet päässä, jopa yhdellä aika vanhalla rouvalla, mikä oli hellusta :)  Olin todella positiivisesti yllättyny kun näin kuulokkeet livenä ja paketti missä kuulokkeet tuli oli niin kaunis ja lahjamainen. Kuulokeet oli mukavat/pehmeän tuntuiset päässä, monet kuulokkeet kun saattaa ikävästi painaa korvanlehtiä. Kuulokkeet oli tukevan tuntuiset, eikä mitkään pilipali, mutta silti ei mielestäni mitkään överihintaiset, vaan hintalaatu suhde oli kohillaan.


Halusin kuulla myös jonku muun mielipiteen näistä kuulokkeista, joten annoin ne miehelle hetkeksi käyttöön (piru se kyllä meinas omia ne, mutta ei, ne on mun ) Miehellä kun on käytössä ollut kymmenet vuodet omat langattomat kuulokkeet ja sen omat alkaa vetämään viimesiä. Sanoin miehelle, että nyt sitten rehellinen mielipide kiitos :)  Mies sanoi, minkä myös itse huomasin, että äänenlaatu on todella hyvä. Laitat kuulokkeet korviin ja vaikka musiikki ois kuinka täysillä, ulkopuoliset eivät kuule musiikkia, eikä myöskään ulkopuolinen ääni/melu kuulu kuulokkeiden läpi.  Kuulokkeet toimii todella yksinkertaisella tavalla, eli Bloothootilla. 


Meillä pojat jo kyselee, saadaanko äiti mekin noita kokeilla <3 Pojat on vissiin kyllästyny, kun äiti jatkuvasti huutaa, että hiljempaa ne laitteet ja kuulokkeet päähän, meillä kun joka huonees joku laite soi/huutaa yhtäaikaa.
Yks päivä menin pojan huoneeseen, niin pojalla kännykkä huusi kädessä ja samalla tietokoneella oli menossa joku peli, sanoinki pojalle että tuonko vielä mun läppärin siihen viereen vai ookko varma että kaks laitetta yhtäaikaa päällä riittää :)Sain antaa teille koodin millä saatte -15% prosenttia alennusta koko tilauksesta, kotisivuilta tilatessa.  Koodi on MEA15
 ( Pikatoimitus Suomeen on ilmainen) Sudio Swedenin sivuille pääset tutustumaan täältä klik15 kommenttia:

 1. Siis wow mitkä kuvat ja hienot kuulokkeet.

  VastaaPoista
 2. Hyvä ja rehellinen teksti,tykkään just siksi sun blogista ja jos sä jotain hehkutat luotan suhun ja sun tyyliin. T. Heidi

  VastaaPoista
 3. Eikä oon miettiny uusien kuulokkeiden ostamista ja noi näyttää niin mun tyylisiltä.Ihanat kuvat T.Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jaana! Suosittelen kyllä näitä, jos oot miettimässä kuulokkeiden ostamista on nimittäin laadukkaan tuntuiset. Tässä linkki mistä pääset paremmin tutustumaan näihin kuulokkeisiin....

   https://www.sudiosweden.com/fi/earphones/regent-white

   Poista
 4. wow hienot kuvat I like

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä tilasin kuulokkeet tuolta mut dääm unohdin ton koodin antaa no ei voi mitään 😀

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa niin tutulle toi että joka huonees huutaa laitteet 😀

  VastaaPoista
 7. Tyylikkäät kuvat,kuka otti?

  VastaaPoista
 8. Upeat kuvat ja on kyllä hyvä että bloggari lähtee mukaan niihin yhteistöihin mitkä oikeasti kiinnostaa. Peukku sulle👍

  VastaaPoista
 9. Mistä toi ihana kukkapaita on ostettu?

  VastaaPoista
 10. Moikka! Oliko sun noita kuulokkeita muita värejä ku mietin mun pojalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Löytyy myös mustana tässä linkki niihin...

   https://www.sudiosweden.com/fi/earphones/regent-black

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.