10.7.2017

Kun oma mies stailaa sut.....

 Oon paljon puhunu näistä mun miehen kooduista/hauskoista letkautuksista, jotka kohdistuu mun määrättyihin vaatteisiin. Mies siis ei ihan kaikille mun vaatteille näytä vihreää valoa, vaan melkeimpä kauhistelee mun jotain tyyliä. Päätin leikkiä mallinukkea ja sanoin miehelle, että se saa päättää mitä puen päälleni. Mies siis keräsi meidän kaapeista mun päälle sellaisen tyylin, josta se tykkää.

 Muusiikkimiehenä mun päälle päätyi tottakai bändipaita ja tämä vaatekappale on miehen oma, joten käytiin senkin kaapilla tyylivarkaissa. Rennot farkut, nahkatakki ja varmaan aikamonen miehen makuun korkeat korot päätyi myös tähän tyyliin. Nahkahame oli yksi vaihtoehto alaosaksi, mutta oli aika tuulinen/kylmä päivä joten farkut oli parempi vaihtoehto pukea päälle. Lopputuloksena tyylistä tuli aika rock henkinen ja kyllä mä sen arvasinki ennen tähän ryhtymistä, että ei mua mihkään kukkamekkoon ja hattuun tulla pukemaan, vaan enempikin rokkimimmi musta kuoriutuu. Mies tykkää pitkistä hiuksista, mutta mä päätin sitä vielä vähän korostaa laittamalla klipsipidennykset. 

Feikkitouhuista mies ei tykkää yhtään ja ne on isoimmat punaisen kortin saavat jutut. Eli itsestäänrusketus on nou nou, tekoripset jne. Ens kerralla vois kokeilla antaa lasten stailata äiti heh :)


7 kommenttia:

 1. Hyvä lookki ja noi sun hiukset on upeet T.Tarja

  VastaaPoista
 2. Oi mies pitää kans bändipaitoja. Täytyy käydä sen kaapilla kans varkais.Näyttää nimittäin upeelle toi tyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmees, mä oon monet paidat lainannu miehen kaapista :)

   Poista
 3. Mistä noi klipsit on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pidennykset on aitoa hiusta ja oon tilannu ne aikoinaan Rapunzel of Swedenistä.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.