13.5.2017

Marianne karkkipaita






Kuten otsikkokin kertoo, aikamoinen Marianne karkkipaita löytyi Zarasta. Kyllä toi Zarasta tilaaminen on vaan niin näppärää ja helppoa, ehkä vähän vaarallisen helppoa. Harmi vaan kun Zaran vaatteet on jotkut aika tyyriitä, jos esim vertaa Henkkaan. Zaran nettisivuilla paita näytti kirkkaamman punaselta, mutta livenä punanen sävy oli vähä utusempi mikä on vaan hyvä asia.
 Jännitin kokoa, nimittäin otin M koon ja Zaran vaatteethan on tunnetusti tosi pientä mallia, Onneksi paita oli just sellainen kun sen halusin olevan. Paita on kivan joustavaa materiaalia, jonka ansiosta paita on mukavan tuntuinen päällä.Katoin, että nyt alkaa kauppohin tulemaan näitä kietaisu mallisia paitoja esim pari kivaa pepitaruutu paitaa bongasin Gina Tricotin nettisivuilta. Pepitaruutu on yks kesän kuoseista, se IT juttu. Mitäs tykkäätte siitä kuosista onko teidän juttu?



Paidan löydät täältä klik






Paita on suht. lyhyt, joten mun mielestä vaatii korkea vyötäröiset housut kaveriksi, toki jos haluaa että napa näkyy niin mikäs siinä :) Meillä mies ja pojat teki mulle tänään aamiaisen vuoteeseen äitienpäivän kunniaksi (siitä kuva Instassa) Lähetään sunnuntaina Tuurin kyläkauppaan, joten juhlittiin äitienpäivää ennakkoon. Ihanan ja söpön aamiaisen lisäksi pojat hiero äitin jalkoja aamulla, eli what a morning. Nuorin poika yllätti, oli nimittäin salaa ottanu omasta lompakostaan omia rahojaan ja käyny kaupassa ostamassa mulle lahjan, jonka itse omin kätösin oli paketoinu. Paketista löytyi Fazerin sininen suklaalevy (tässä vaiheessa herkistyin) Poika sanoi, että se kaupassa oli miettiny mistä äiti tykkää ja suklaa sille tuli mieleen, mun hellu 9v :)

Mä kerran jo toivottelinki äideille hyvää äitienpäivää, kun luulin että en tee uutta postausta sitä ennen. Uusi kone sai mut niin innostumaan (välillä kyllä hermostumaankin, kun ei kaikki pelitä niin kuin pitää) joten postauksia tuli tehtyä toivotuksien jälkeen, joten uudelleen hyvää äitienpäivää kaikkille äideille <3

























Paita Zara/ Kengät Mango/ Housut H&M/ Laukku Valentino/ Aurinkolasit Glitter

9 kommenttia:

  1. Ihana paita, kiitos kun laitoit näppärästi linkin 😀 T.Tilaa saman paidan

    VastaaPoista
  2. Onx sulla olkapään kohdalla tatska ihanas kohtaa jos on? Saako kysyä mitä sulla lukee siinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on tatska siinä :) Tatska alkaa sydämen sykkeellä ja heti perään lukee you only live once.

      Poista
  3. Kerta toisen jäljeen upea.

    VastaaPoista
  4. Oi kuinka hellusesti tehty sun pojalta.

    VastaaPoista
  5. Mä oon kova pepitaruutu fani eli tästä muodista tuun tykkään.

    VastaaPoista
  6. Ihana paita! Olen viime aikoina ite hurahtanut kaikkeen pystyraidalliseen. Pepitaruutu taas on mulle ehkä hieman liian busy kuosi, mutta tykkään nähä sitä muiden päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mä oon vähän kahen vaiheilla onko pepitaruutu mun juttu, toki oon yleensä sellanen hitaasti lämpenevä, joten koskaan ei tiedä mistä innostun :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.