3.4.2017

Vaasa Day Spa ja Yon-Ka tuotteet
 Vaasa Day Spa kutsui viime viikolla Vaasalaisia bloggareita tutustumaan heidän ihaniin/upeisiin tiloihin ja viettämään hemmotteluiltaa heidän kanssaan. Käytiin bloggari-kaverin kanssa ensin lasillisella ja siitä suunnattiin blogi-iltaan, joten todella täydellinen ilta oli kyseessä ja ennenkaikkea rentouttava.  Edellisenä iltana meillä oli ollut pojan kaverisynttärit ja täys hulabaloo valtas meidän kodin, koska talo täyttyi 9 vuotiaista pojista. Tämä ilta tuli siis todella tarpeeseen ja pääsin rentoutumaan arjen keskellä.


Hoitolan sisustus on mun mielestä kaunis ja fressi. Rentouttava muusiikki soi heti, kun astut ovesta sisään, joten ensi askel rentoutumiseen tapahtuu jo heti sisään päästyäsi.


 Vaasa Day Spa sijaitsee Hietasaarenkadun ja Raastuvankadun kulmassa, Vaasan keskustassa.  Sielä pääset nauttimaan ihanista hemmotteluista, tutustu siis ihmeessä tarkemmin täältä klik
  Vinkkinä äitienpäivä lähenee :)


 Oi oi kyllä tonne kylpyyn vois mennä lillumaan ja nauttimaan siinä samalla lasillisen :)Meille oltiin laitettu tarjolle mm.ihana tapaslautanen ja kuvakin sen kertoo, että hyvää oli. Juustokakku oli niin hyvää ja kun makeaperso olen, tätä kakkua meni monta lautasellista.

Meille tehtiin ihanat käsihoidot Yon-Ka öljykynttilällä.Tällaisestä hoidosta en ollut aikaisemmin kuullutkaan, joten oli kiva päästä testaamaan ja lopputulos oli pehmoiset kädet kuin vauvan pylly :)


 Mukaan saatiin Yon-Ka tuotteita ja saatiin valita itselle mieluinen hoito. Oon käynyt Day Spassa aikasemmin monet kerrat ja oon alusta asti pitänyt paikkaa kauniina ja rentona. Sellaisena paikkana jossa todella hermot lepää ja saa ajatuksen ihan muualle.  Mulle todella tärkeässä roolissa on myös millainen asiakaspalvelu paikassa on. Vaasa Day Spasta ei ole kyllä negatiivista sanottavaa, todella ystävällinen palvelu ja iloinen asenne kaikilla.


Aikaisemmin en ole ollut kokovartalohieronnassa, joten valitsin tämän hoidon itselleni. Tarkemmin ottaen valitsin 75min öljykynttilähieronnan ja tekijänä mulla on Day Span Janica. Näin ihanasti mun uusi viikko siis alkoi. Harvoin maanantait näin hyvin lähtee starttiin, yleensä kyseessä on se päivä, joilloin kaikki on ankeeta ja menee päin peetä. No kerrankin näin ja en pistäis vastaan jos joka viikko alkais samalla tavalla.Testasin heti kotiin päästyä Yon-Ka tuoteet, jotka saatiin ja kyllä pojjat tuli pehmeän ja siloisen tuntuiset kasvot, Love it.


Iso kiitos Vaasa Day Spalle :)

8 kommenttia:

 1. Oi kun näyttää ihanalle teidän ilta. T. Jenni

  VastaaPoista
 2. Varmasti oli upee ilta ja rentouttava. Uutta oli mullekki tämä kynttilähoito täytyy kyllä sitä kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Sulla alkoi ihanasti viikko, mä olisin myös hieronnan tarpeessa. Muutan Vaasaan kesällä joten hyvä tietää että Vaasassa on näinki ihana hoitola.

  VastaaPoista
 4. No teillä oli ihana ilta wautsi. Nyt on kyllä herkutkin kohdillaan nam t. Liisa

  VastaaPoista
 5. Kaunista 😀 Mä haluan kans johki hemmotteluun olix se sun hoito/hieronta hyvä?

  VastaaPoista
 6. Yon-Ka tuotteet on kyllä hyviä tykkään kans t. Kia

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.