3.4.2017

Sporttista & naisellista
 Asut joista itse inspiroidun, kun katson esim Pinterestiä on asukokonaisuudet joissa on sekoitettu eri tyylejä keskenään. Siitä lähtikin tämän asun idea, eli sporttista ja naisellista sekoitettu keskenään.

 Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja asussa kuin asussa. Tähän voisi sanoa että kamelin värinen takki on kyllä yksi sellainen, samoin trenssit. Trenssit on aina muotia ja niitä pystyy yhdistämään monella eri tavalla. 
 Mun makuun on hiukan oversize trenssimallit ja sellaista olenki tässä etsiskellyt. Vielä en ole sopivaa löytäny, eli on jatkettava etsintöjä, sillä trenssikausi koputtaa jo ovella :)


 Monikäyttöiset vaatteet luovat vaatekaapin perustan, varsinkin sellaiset joita pystyt yhdistämään monen eri henkiseen asuun. Esim collegepaita, se toimii sporttisemmassa lookissa rentona vaatekappaleena, mutta pystyt sen yhdistämään myös vähän tyylikkäämpäänkin lookkiin.
 Perus musta bleiseri tai harmaa, siinä myös hyvät takki valinnat, jotka sopivat loistavasti tennareiden kanssa tai korkkareiden kanssa. Yhdestä vaatekappaleesta voi olla siis moneksi ja vaihtamalla vaan kenkiä muuttuu koko yleisilme ihan eri suuntaan.


 Hyvien korkokenkien ei vältämättä tarvi maksaa hunajaa, vaikka siitä aina tunnutaan puhuttavan että vain merkkikengät ovat hyviä jalassa.

Mä oon ostanu nämä sinertävät korkkarit Mangosta ja ne on mun vaatekaapin lemppari korkkarit. Korko on mulle sopiva, ettei ole ihan överi korko ja nämä korkkarit on hyvät jalassa, eli näillä jaksan kävellä vaikka koko päivän, hintakin oli lompakkoystävällinen.
12 kommenttia:

 1. Ihan heittämällä Vaasan tyylikkäin bloggari.

  VastaaPoista
 2. Wau tyylikäs asu ja upeet kuvat.

  VastaaPoista
 3. Rento ja samalla tyylikäs asu. Tätä komboa voisin kokeilla itsekki. T. Nina

  VastaaPoista
 4. Toimiva look kyllä ja fressit kuvat.

  VastaaPoista
 5. Näitä kuvia kuvastaa yksi sana tyylikästä.

  VastaaPoista
 6. Trenssiä mäkin etsin, vinkkaa heti kun löydät 😀

  VastaaPoista
 7. Hyvin sopii korkkarit ja college yhteen t. Piia

  VastaaPoista
 8. Mikä laukku tämä on ihana?

  VastaaPoista
 9. Mistä toi bleiseri on ostettu?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.