24.4.2017

Pähkinöillä päivä käyntiinMitäs herkkuja löysinkään Lidl:n pähkinä hyllyltä. Koostumukseltaan jauhomaiset manteli ja raastettu kookospussit. Nämä mausteet sopivat vaikka ja mihin herkkuun yhdistettäväksi. Ostin samalla reissulla valmiin suklaavanukkaan, jonka päälle ripottelin näitä pähkinöitä, sekä hasselpähkinärouhetta, lopuksi vielä pekanpähkinöitä päälle ja yummy mikä pähkinäunelma.

Pussit oli todella riittoisan kokoiset, joten niistä riittää varmasti moneen eri ruokaan/leivontaan. Monet pähkinäpussit maksaa hunajaa, mutta nämä onneksi oli todella edulliset sielä euron paikkeilla.  Mun poika ei tykkää kookoksesta, mutta kun tämä kookos oli niin hienorakeista, laitoin muffinsitaikinaan mukaan sitä ja pojalle uppos monta muffinsia, poika kysyi vielä koska äiti teet lisää näitä.Tästä sen näkee, kuinka moni ruoka on sellaista, että syöt silmillä, jos olisin laittanut isoja kookoksen paloja mukaan, veikkaampa että poika ei olis syöny.

 No myönnän, että kuulun itse siihen joukkoon myös, joka syö silmillä. Inhoan sipulia ylikaiken, mutta jos se on niin pientä että en edes huomaa sitä, voin syödä sipulia.  En oo koskaan syöny Intialaista ruokaa, mutta oon heti lytänny sen ruoan pahaksi, koska sen haju ei miellytä mua. Eli voisiko tässä tapauksessa sanoa, että syön nenällä heh :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.