5.4.2017

Muotia nyt -> Kitten heels ja oversize trenssi

En olis uskonut, että mä innostun tämän kevään trendi korkkari mallista.Kyseessä on mini korolla varustetut kengät, jotka kantavat nimeä kitten heels.  Niin siinä kuiteski kävi, että munki kaappiin eksyi tämän malliset kengät ja onhan ne nyt aikasta söpöt. 
Hyvä uutinen siis niille, jotka eivät pysty kävelemään korkeilla koroilla tai eivät muuten vaan tykkää sellaisista.


Nuorena pidin näin pienellä korolla varustettuja kenkiä mummokenkinä heh ja mun jalkaan ei missään nimessä sellasia saanu. Ikää tulee enempi ja mieli tekee kuperkeikkoja ja onhan tässä viimeaikoina todella monesta asiasta joutunu syömään sanansa, eli ei pitäis ainakaan ääneen sanoa mitä ei ikinä pukis päälle. Moneen tyyliin/trendiin vaatii silmä vähän totuttelua, kunnes alat näkemään sen ihan eri valossa.

Toinen kevään trendi juttu on isot eli oversize trenssit. Mä olin niin iskostanu päähäni, että haluan sellaisen ja änyyteenyt, mutta koska kyseessä on todennäkösesti tyyli joka omalla kohdallani tekee bumerangit, eli se tulee ja menee. Päätin ensin katsastaa kirpparit, no ei löytyny, joten suuntasin H&M plus puolelle koska etsimäni takkimallin pitää olla vähän "roikkuva" istuvan takin sijaan. Sielä suorastaan odotti mua alerekissä trenssi kokoa 44 ja sellainen mun matkaan sitten lähti 15€:lla.
Sitten kuvien housuihin/legginseihin, jotka ovat moneen kertaan meinanneet päätyä kirppikselle, mutta jostain syystä olen ajatuksissani päättäny, että ehkä joku päivä niistä innostun uudelleen. Nyt hän on muotia varjofarkut, kyllä aikasta outo nimi ja tähän palaankin uudestaan myöhemmin ihan omalla postauksella. Varjohousuilla tarkoitetaan vaatekappaletta, joissa on eri sävysellä palalla tehny tavallaan varjo efektiä housuihin.

Legginsit eivät ole mun juttu, mutta tekonahka materiaali tekee näistä housuista sen verran rennot mutta samalla tyylikkäät joten nämä iskevät muhun kybällä.13 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.