25.4.2017

Testissä Tiki smoothietVaasaan tuli tällä viikolla smoothie bar, Hietalahden K-supermarketin tiloihin. Kävin testaamassa näitä tuotteita ja kolmesta eri vaihtoehdosta valitsin kaksi näin alkuhätään joita halusin kokeilla, yksi maku jäi siis vielä testaamatta.

Yksi smoothie maksoi 4,90€ ja nämä smoothiet ei sisällä laisinkaan lisäaineita, vaan kyseessä on raakasmoothiet.
Kiikutin kotia nämä smoothiet ja jonkin sortin alusta olis ollut kiva, jonka ois saanut mukaan, sillä automatkalla sai pelätä että smoothiet on pian autonlattialla.  Näitä kun olis kiva esim kesällä ottaa vaikka rannalle mukaan ja ainakin Vaasassa hietalahdesta rantaan on jokunen matka, joten kannettavaa pakettia/alustaa jäin kaipaamaan.

Tiki Smoothie Bar on ainaki helppo tapa nauttia päivän vitamiinit, vihreä smoothie sisältää kotimaista luomu lehtikaalia ja pinaattia, tämä maku ei uponnut muhun aluksi  mutta hetken hörppimisen jälkeen totuin makuun ja tykkäsin. En ehtiny kiireissäni katsoa, mitä punainen smoothie sisältää, mutta se oli mun lemppari, ehkä vähän tuli mieleen mansikka kiisseli. Juomat oli ihanan kylmiä ja smoothiet oli kylmiä vielä parin tunnin jälkeenkin, tämän huomasin siksi koska jätin hieman molempiin juomiin että mieskin sai maistaa töiden jälkeen.

Vielä kun näin kesää kohden kun mennään Vaasaan tulis Slush bar, lapset ainakin olis niin innoissaan.


8 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä pitääpä käydä hakees.

  VastaaPoista
 2. Nam näyttää herkulliselta.

  VastaaPoista
 3. Oi oi nyt on herkut kohilla. Pitääpä heti käydä maistaas.

  VastaaPoista
 4. Smoothie fanina nämä pitää kyllä käydä testaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälä toinen smoothiefani, joten kannnattaa käydä maistamassa.

   Poista
 5. Ihanat kuvat ja varmasti hyvää.

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi sulla T.Fiia

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.