6.2.2017

Kiireisen aamun tyyli
 Uusi viikko lähtee käyntiin näillä kuvilla, jotka mies otti vk.loppuna. Multa on muuten monesti kysytty, että kun Vaasa on aikasta pieni paikka, niin tuijottavatko ihmiset kuinka kun otetaan kaupungilla asukuvia? Hyym tähän vastaan ISO kyllä, mutta oon tässä 3 vuoden aikana niin tottunu että ei se mua haittaa. Ihmiset eivät siis vaan katso kerran, vaan jäävät monesti tuijottamaan. Otettiin kuvia miehen kanssa kaupungilla ja hetken päästä taisivat olla turisteja, niin eräs pariskunta kuvas ekax vaan jotain rakennusta, mutta kun ne näki meidät tais rakennus olla sen verran tylsä kohde ja kuvauskohteeksi jouduttiin me.Kaippa me oltiin sitten jonkin sortin nähtävyys niille. Jotkut pikku tytöt meni kerran ohi ja huusivat toisilleen, noi ottaa varmaan jotain mallikuvia. Joku tyyppi ajoi kerran autolla ohi kun kuvattiin, kiersi korttelin ja ajoi taas ohi ja kolmannen kerran ohi jne. Kerran yx meinas törmätä pyörällä seinään, kun tuijotti meitä :)
 Mä niin toivoin, että lunta ei enää tulisi, eikä varsinkaan niitä kylmiä ilmoja, mutta toisin kävi. Mä alan hiljalleen olemaan valmiina vastaanottamaan kevään ja sanomaan hyvästit talvelle. Talvipukeutuminenki alkaa tympiämään, varsinkin takkuamista on aamuisin kun pitää valita mitkä kengät, no ei enää kauaa.
Tämän kokonaisuuden keräsin ylleni kiireisenä aamuna, kun mitään sen suurempia ideoita ei ollu mitä pukea, vaan laitettiin päälle ne mitä käteen ensimmäisenä kaapista tuli. Eli vanha tupsupipo, nahkahousut, neule ja ehkä hitusen keväisempi takki.


 Takki New Yorker/ Kengät Zalando/ Laukku Lindex/ Nahkahousut ja neule H&M/Lasit Ray Ban

7 kommenttia:

 1. Tosi cool tyyli sulla.

  VastaaPoista
 2. Ompas tyylikkäät kuvat.

  VastaaPoista
 3. Mä kans ootan kevättä kovaa t. Mirja

  VastaaPoista
 4. Ihanan rento tyyli ja ihmiset on kyllä utelijaita 😀 t. Hanne

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään pipo tyyleistä ja tää on ihan kympin look

  VastaaPoista
 6. Nuo housut näyttää kivoilta "kumipöksyiltä", onko tuo pintamateriaalia "polyuretaania" tai vastaavaa?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.