28.2.2017

BBQ ketsuppi pizza & colapirtelöt


Lapsilla on talviloma, joten sen kunniaksi tehtiin pizzaa ja jälkkäriksi colapirtelöt. Kun aikoinaan maistoin ekaa kertaa BBQ ketsuppia, sen jälkeen en oo normi ketsuppia enää käyttäny. Sillä saa nimittäin niin ihanan lisäpotkun ruokiin. Ketsuppi ei oo kuitenkaan liian tulinen ja sopii hyvin esim.makaronilaatikon kanssa.
  Pizzan teosta sen verran, että laitoin ketsupin levityksen jälkeen juustoraasteen, tästä oon joskus ennenkin maininnut. En siis laita juustoa lopuksi päälle, vaan laitan sen ekaksi.
 Kun pizza tuli uunista, levitin päälle oregano lehtiä, nam sopi tosi hyvin ja lehdet täydensi makua entisestään. Vinkki:pizzan kanssa sopii hyvin smetana, suosittelen kokeilemaan.

Ai niin ja en tehnyt itse pohjaa, vaan käytin kaupan valmiita pakastepohjia näissä. Jälkkäriksi tosiaan tein pojille pirtelöt. Mä oon ihan hurahtanu näihin freakshake pirtelöihin. Eli pirtelöihin minkä tekemisissä taivas ja mielikuvitus on rajana. Laitoin pirtelöön sinistä colakastiketta, vaniljajäätelöä, maitoa, donitseja, kermavaahtoa ja tötteröt.

6 kommenttia:

 1. Johan on herkut kohillaan nam nam

  VastaaPoista
 2. Vesikielellä katon kuvia ja tuli heti nälkä t. Pia

  VastaaPoista
 3. Kiva toi colakastike ja mitkä pirtelöt.

  VastaaPoista
 4. Oi pizzaa nam nyt tuli hirvee nälkä t. Liina

  VastaaPoista
 5. Nonni sä sen sanoit teen tänään siis pizzaa 😀

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.