19.2.2017

Hiihtarityyli vol 2
Sanoin viimeksi, että seuraavaksi kokeilen hiihtareita korkkareiden kera. Oon muuten pitäny näitä housuja joka päivä siitä asti kun ne ostin.

Käytiin perjantaina kaverin kanssa kattoos Fifty shades darker leffa. Leffateatteri pääosin täynnä naisia ylläri :)  Leffa oli hyvä ja nyt sitten odotetaan vuosi, että tulee kolmonen, odottavan aika on vaan niin pitkä.
    


Lauantaina pojat meni kaksistaan leffaan. Mun poikien ikää on kyselty, eli mun nuorimmainen täyttää reilu kuukauden päästä 9v ja vanhempi poika tänä vuona 13 vuotta. Sillä välin kun pojat oli leffas, me tehtin miehen kanssa Vaasassa kirppisrundi, saldona yks takki mulle ja miehelle PS4 peli. Takista tulee kuvaa myöhemmin, yks sana kuvastaa tätä takkia miau. 

Tänään anoppilaan syömään ja pojan futistreenit, illalla luvattiin pelata koko perhe yhdessä monopolia, joten näissä merkeissä kuluu meidän sunnuntai. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille.9 kommenttia:

 1. Oi oi ihan täydellinen look. Rento ponnari sopii hyvin tohon tyyliin.

  VastaaPoista
 2. Hitsit kyl mun täytyy kans hakee hiihtarit alkaa hiljalleen näyttää siltä 😀

  VastaaPoista
 3. Mä meen kattoon ens viikolla ton leffan ootan kovaa t. Heidi

  VastaaPoista
 4. Ai sulla on niin isot pojat jo. Ei kyllä uskois et lähestyt neljääkymppii. Kumpa mullaki ois noin hyvä tyyli sun ikäsenä t. 20v turusta

  VastaaPoista
 5. Wau. Pakko kai se on hankkia hiihtarit😊

  VastaaPoista
 6. Todellakin toimiva yhdistelmä korkkarit ja hiihtarit.

  VastaaPoista
 7. Niin nättinä taas t. Felicia

  VastaaPoista
 8. Se on kun on tyylisilmää niin saa kaiken näyttämään niin kauniille ja toimivalle. Hyvä kombo

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.