8.9.2015

Voita kännykkäkuoret

Postaus tehty yhteistyössä Caseapp:n kanssa *

Nyt olisi teille lukijoille tiedossa todella kiva kilpailu.Nimittäin pääsin tekemään yhteistyötä Caseapp:n kanssa ja sain suunnitella itselleni kännykkäkuoren,sekä tarrakuoren kannettavaani,nyt sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan ja päästä myös suunnittelemaan itsellesi Iphone-kuoren (toimivat myös joihinkin Samsung ja Nokia puhelimiin)

Manaan monesti sitä, kun Samsung kännyköihin ei ole kaupoissa mitään kivoja kuoria ja kaikki kuoret ovat vain Iphonelle. Tämän yhteistyön myötä tämäkin tilanne muuttui, sillä nyt sain omaan Samsung kännykkääni todella kivat kuoret ja sain vielä itse suunnitella ne yummy :) Caseapp sivut ovat helpot ja yksinkertaiset,sekä sielä löytyy myös valmiita kuoria/printtejä.
Kovana suklaan syöjänä, suunnittelin itselleni tämän aiheisen kuoren ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Läppäriini valitsin valmiin marmori tyylisen tarrakuoren,joka oli todella helppo ja nopea kiinnittää. Molemmissa kuorissa koristaa oma nimikirjaimeni eli M(=Mea).


Jos haluat voittaa oman kännykkäkuoren, niin jätä tämän postauksen alle kommentti ja kerro mihin puhelimeen haluaisit suunnitella kuoren. Muista myös jättää yhteistietosi esim mailiosoitteesi. Voittajaan otan yhteyttä heti kun arvonta on suoritettu. Teen tämän nopealla tahdilla ja arvon voittajan jo torstai illalla, joten muista osallistua ja arpaonnea jokaiselle :)

Hae inspiraatiota ja tutusta Caseappin sivuihin  klik


13 kommenttia:

 1. Samsung Galaxy s5 greta.myntti@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Samsung kaisalee78@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. iPhone 4s ja meili: pienilintu@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Samsung A5 seijalarm@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Samsung s4 mini, miialehto@yahoo.com

  VastaaPoista
 6. Samsung galaxy s5, hihh94@windowslive.com :)

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa, iphone5

  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Nokia .... jotain ☺... marjomarttila@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Samsung. .. Julia H.... marjomarttila@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Samsung kaisatytti80@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Samgsung Galaxy trend plus
  peppi1980@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.