6.9.2015

MK

Huh huh sanon minä,nimittäin alkaa tämän äidin hermot mennä ja enemmän ehkä pojan hermot menee,koska äiti ei enään osaa auttaa kotiläksyissä. Poika on nyt 5 luokalla ja jakolaskut alkavat olemaan sitä luokkaa että en osaa poikaa oikein neuvoa. Poika ei yleensä matikka läksysissä tarvi apua,koska sillä on hyvä matikkapää (toisin kuin äidillään)
Nyt poika pyysi apua ja menin katsomaan,että mistä on kyse niin jakolaskuista tietty, eli juuri se mikä ei ole mun vahvuusalue. Laskun tuloksen kyllä tiesin, mutta kuinka laskutoimitus tehdään,no se onkin sitten aivan eri story. Vielä kun jakolaskut tehdään aivan eri tyylillä,mitä silloin kun itse olin nuori.
Kerran poika pyysi apua biologian tehtävissä ja kyse oli eri kasveista, hyym no ei nekään ollu ihan täydessä muistissa äidillä. Poika meni kouluun ja oli tokaissut opettajalle  " ei se äiti tienny mitään,se yritti netistä kattoo kun se ei osannu" Kotona poika sanoi mulle "pitäiskö äiti sun mennä uudelleen ala-asteelle ja kouluun kun et tiedä"  
No näillä tuntumin pitää jos ei nyt hitsit ala-asteen läksyt ole äitillä hallinnassa :)

Sain mieheltäni tuliaiseksi Michael Korsin pikkupussukan. Pussukka on varmaan tarkoitettu meikkipussukaksi matkoja varten jne mutta itse otin sen käytöön laukku tarkoituksella,koska sinne mahtui hyvin kaikki tarpeellinen eli kännykkä, kortit,avaimet ja huulikiilto. 
Tässä siis päivän asukuvat...........


Huivi Malene Birger
Saappaat Hunter
Aurinkolasit Ray Ban
Pussukka Michael Kors

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu ja hienot kuvat. Voi noi Hunter saappaat on täydelliset. Mistä toi takki on ja mitä materiaalia se on?

    VastaaPoista
  2. Voi hitsit oon täälä miettiny aivan samaa tyttö on 4 luokalla ja ollaan takuttu jakolaskujen kanssa. Kiva kuulla etten ole ainut ☺

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.