12.9.2015

Suede skirt
 Päälläni ei juuri hameita nähdä, jos ei nyt lemppari nahkahametta lasketa. Kaupassakaan en juuri hameita katsele paitsi nyt tähän on tullut muutos ja katse kiinnittyy heti hameisiin. Jotenkin näin syksyisin tykkään pitää hameita enemmän kuin kesällä, mikä on sinänsä jännää että luulis kuumilla ilmoilla hameiden olevan se lemppari vaatekappale. Olen aina ollut syksy ihminen ja pukeutuminenkin on silloin paljon mukavampaa/mieluisampaa.
Materiaaleissa mokka on nyt se kova hitti tuote ja niitä alkaa kauppojen hyllyt olemaan täynnä. Itse ihastuin tähän mokkahameeseen ja vaikka tämä väri ei ole se lemppari, niin kiva saada vaatekaappiin jotain muutakin väriä kuin ne tutut ja turvalliset :)


Hame Lindex
Saappaat Din Sko
Laukku Valentino


5 kommenttia:

 1. Nonni kyl tässä paikkaa vois jo sanoa että pienen paikan kuten Vaasan ehdottomasti trendikkäin nainen. Olisin voinut veikata että asut Turussa tai Tampereella, koska en tienny että noinki pienestä paikkakunnasta tulee näin hyvännäköisiä. Oon luullu että Vaasassa on niitä verkkari Crocsi tyyppejä.

  VastaaPoista
 2. Siis niin hyvin sopii juuri tuon mittainen hame. Käytä ihmeessä enemmän. Sopii sinulle hyvin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitää alkaa siis käyttämään hameita enemmän.

   Poista
 3. Multa löytyy samiskengät!<3 Aivan ihana asu ja tästä trendikkäämpää asua ei tällä hetkellä kovin voi saada! :) xx

  www.mariannesendenali.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä saappailla on mun mielestä hyvä kävellä ja sopii aika monen eri asun kanssa. Onnex ollaan jo näin pitkällä syksyä että pääsee näitä käyttämään :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.