25.9.2015

OOTD -Torkkupeitto
Muistatte varmaan,että jo viime vuonna puhuin paljon näistä "torkkupeitoista" joita tykkään pitää syksyllä ja talvella. Nyt on aika ottaa taas nämä ihanuuden käyttöön ja kaappia komistaa nyt uusi tulokas eli tämä viininpunainen versio. Mielestäni tässä on ihanan syksyiset värit ja vaikka ponchossa on monta eri väriä täydentävät ne toinen toistaan hyvin. Olen huomannut tai pistänyt merkille, että nyt vasta ihmiset alkavat tajuamaan kuinka ihania vaatekappaleita nämä viitat ovat. Olen sitä yrittänyt tässä jo vuosia toilottaa,mutta ehkä ihmisillä kestää tovi tajuta hyvän päälle :)
Itse laitoin tämän torkkupeiton nahkatakin päälle ja jätin takaosan roikkumaan taakse, niin että se olisi edestä lyhyempi kuin takaa. Näitä ponchoja on niin monia eri tyylejä miten pitää,eli mielikuvitusta vaan peliin ja kietoutumaan ihanaan syksyiseen lämmikkeeseen.5 kommenttia:

 1. Nonni tässä sen näkee kun on tyylitaju kohdillaan näin sitä ponchoa pidetään ja näin se yhdistetään. Hitsi näin niin kauheen poncho yhdistelmän yhellä bloggarilla että meinasin kuolla ☺ Muistan kun jo vuosia sitten näistä puhuit ja nyt vasta alkaa muut heräämään ☺

  VastaaPoista
 2. 35v ja näin hyvä tyyli dääm. Muut aikuisbloggarit vois ottaa susta mallia ja olla yhtä rohkeita ja kokeilla eri tyylejä ja unohtaa ne hiton mummovaatteet ja kusenkeltaset permanentti hiukset.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kokonaisuus! Ihanan syksyinen värimaailma :)

  VastaaPoista
 4. Nyt on niin viileä ilma, että tekis mieli tulla saman torkkupeiton alle ... jos se ei sinua haittaa ! :))). Kauniita kuvia ... I Like ! :)))

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.