24.9.2015

Blaa
 
 Viimeiset pari päivää mun pukeutumiseen on kuulunut mahdollisimman rennot vaatteet. Tässä on ollut niin kaikenlaista, että olen jättänyt blogin aivan toissijalle ja keskittynyt tärkeimpiin asioihin eli itseni parantamiseen. Peilistä en ole juuri itseäni katsonut, vaan ulos on menty aika sokkona ja sillä fiiliksellä että kunhan jotain vaatetta on päällä :) Syksyssä on se ihanaa että saa kaivaa kaapista pehmoiset UGG kengät ja pari päivää ne on ollut ainoat kengät joilla olen jaksanut kävellä. 
Voimat riittää just ja just  kirjottamaan tämän lyhyen tekstin, kunnes taas alkaa uni maistumaan.  No eiköhän huomenna ole jo parempi pv nyt hyvää yötä <3


Saappaat UGG
Huivi Burberry
Aurinkolasit Ray Ban
Jakku H&M
Farkut Gina Tricot
9 kommenttia:

 1. Hitsit et oo kaivannu ja ihmetelly missä oot kun et oo hetkeen postannu. Toivottavasti ei mitään vakavaa ja voit jo paremmin. T. Kaisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään jo huomattavasti parempi päivä. Tai nyt koputan puuta ettei tule takapakkia :) Kiitos ihanasta kommentista <3

   Poista
 2. Paranemisia sinne ☺ tosi casual chic look love it ☺

  VastaaPoista
 3. Ihana Burberryn huivi.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Burberryn huivit on niin klassikoita ja en tiedä miten pärjäisin syksyllä ilman Ugg saappaita. Ne on just ne kengät jotka saat vaan "heittää" jalkaan ja sisäkarva on niin pehmosta että ei sukkiakaan välttämättä tarvita :)

   Poista
 5. Ugg saappaat on myös minun suosikki,edelliset alkaa olla finaalissa. Nyt joutuu ostamaan uudet tälle talvea. Mistäköhän saisi edullisimmin tällä hetkellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu minkä kokoiset pitää olla,nimittäin välillä lastenpuolelta saa 38 kokoon asti ja ne on edullisemmat kuin aikuisten omat. Huuto.net on ihan hyvä, kannattaa vaan tarkkaa katsoa myyjän palautteet :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.