25.4.2016

Täyteläisemmät huulet sekä Kardashian meikkien arvostelu


 Nyt ois aikamoinen huulivoide vinkki teille lukijoille ilmoitettavana. Nimittäin kyseessä on sellainen voide, joka antaa huulille täyteläisemmän vaikutelman. Huulivoide sisältää plumping-tekniikkaa, joka aktivoi huulten verenkiertoa, voide myös kosteuttaa huulia. Aluksi voide ei tunnu missään, mutta hetken päästä alat tuntemaan huulilla kihelmöintiä ja lämpöä. Olin aluksi tosi skeptinen tämän suhteen, mutta nyt kun olen tätä pari kertaa kokeillut, voin kertoa että ainakin omilla huulillani tämä tosiaan toimi. Ei mun huulista nyt mitkään turbohuulet tullut, mutta niistä tuli hieman kuohkeammat.
Tämä voide oli tarjouksessa kun sen ostin ja se maksoi n. 7e (ovh. 12e) joten ei pahan hintanen.

Nyt sitten pääsee avosteluun nämä Kardashian meikit, joista halusitte kuulla mun rehellisen mielipiteen. Olen kaikkia nyt kokeillut pariinkin kertaan ja tuomiot tulee tässä.

1. Ripsari - No joo aika perus kauraa oli tämä. Tuskin tuun ostamaan ihan heti uudestaan. Ainakaan tätä tuuhentavaa, ehkä voi seuraavaksi kokeilla toista esim pidentävää ja kattoo onko se mistään kotoisin.

2. Tuhkimonaamio -  Näistä neljästä tuotteesta joita kokeilin, tämä oli parhain tuote. Ihosta tuli fressimpi ja meikki tasoittui paremmin iholle. Tuhkimoksi en kyllä muuttunut :) Plussaa myös se, että vaikka purkki oli silleen aika tyyris (n.25e) on se riittoisan kokoinen. Miinus puoli on se, että parin päivän käytön jälkeen mun kasvoille ilmestyi satunnaisia näppyjä/finnejä, joten naamio hiukan tukki mun ihohuokosia.

3. Puuteri-  Taisin ottaa ehkä liian tumman värin tai sitten olen tottunut käyttämään tässä nämä viimeiset vuodet irtopuuteria. Nimittäin tämä tuote ei ollut mun juttu ei sitten yhtään. Jatkossa pysyttelen Rimmelin irtopuuterissa, mikä on puolet halvempi ja parempi.

4. Huulikiilto-  15e kiilloksi ei jatkoon :) Tyyliin Hennesin euron huulikiiltokin ajaa saman asian. Ei tää huulikiilto nyt mikään aivan paska siis ollut. Hyvä se oli, mutta jos hintaa katsoo ja vertaa halvempiin versioihin niin siihen nähden ei ollut sen kummosempi.
 Yhteen vedettynä ehkä vähän liian kova hypetys oli näiden tuotteiden kohdalla ja mun mielestä näitä tuotteita myydään enemmänkin sillä Kardashian tittelillä, kuin sille että olisivat loistavia tuotteita. Eikä hinnatkaan nyt mitään aivan halpoja ollut, jos esim vertaa Essence meikkeihin, jotka ovat todella edullisia mutta samalla hyviä.
Tässä oli siis mun rehelliset mielipiteet :)8 kommenttia:

 1. Kiitos tästä postauksesta olin odottanutkin sun mielipidettä kardashian meikeistä ja kerroit ihanan rehellisesti

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun olit rehellinen etkä niin kuin toiset bloggarit että kehutaan kaikkia ja elämä on yhtä täydellisyyttä. oot aito ja ihana blogi sulla. T. Linea

  VastaaPoista
 3. Vitsit mäki haluan nyt ton huulivoiteen oli kyllä edullinen. Mistä ostit sen?

  VastaaPoista
 4. Mukavaa maanantaita Mea. Ajattelin jakaa hyvää mieltä ja kommentoida sulle. Oon alusta asti sua seurannut ja ihaillut sun tyyliä. Inspiroit monellakin tapaa mua. Oot aina ollu rehellinen huumorintajuinen ja aito. Jatka samaa rataa ☺

  VastaaPoista
 5. kiitos tästä postauksesta! Nyt ainakin mietin kahdesti noiden tuotteiden kohdalla. Että ostanko muutaman euron huulikiillon vai tuon kardashianien version jos eroa ei ole melkein laiskinkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kyllä mutta eivät olleet niin hyviä kuin luulin. Jos nämä olis hieman edes edullisempia voisin harkita ostavani uudestaan.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.