5.5.2015

Tennareiden maalaaminen....
// Monien tennareiden valkoiset pohjat alkavat vuosien käytön jälkeen muuttumaan/tummumaan keltaisiksi. Joskus jopa tosi lyhyen ajan jälkeen näin käy ja kengät alkavat näyttämään aika rumilta/kurjilta.
Ostin jokin aika sitten kirpparilta Superga tennarit 4e:lla ja tämä oli löytö, sillä tennarit maksavat uusina lähemmäs 70e.Ehkä joku oli kyllästynyt niiden kurjaan kelta/ruskeaan pohjaan ja viskassu ne myyntiin,no toisen romu on toisen aarre näihän se menee :)
Tiesin jo ostohetkellä että tulen kokeilemaan tätä "kikkaa" näihin pohjiin ja se tepsi paremmin kuin hyvin.
Tuunaus/fiksaus hetkellä tajusin että eihän mulla ole kunnon teippiä,no hätä keinot keksii ja laitoin ihan perus teippii suojaksi,vaikka aluksi pelkäsin että tämä ei tule suojaamaan kangasta tarpeeksi hyvin. Joihinkin kangas kohtiin saattoi ehkä hitusen tulla maalia,mutta itseäni tämä ei ainakaan häiritse ja kuka sitä nyt juoksussa sellaista huomaa :)
Tuunaajan kaapista löytyi onneksi jämä valkoista spraymaalia ja sillä nämä pohjat maalasin.
Tätä kikkaa ajattelin jatkossa kokeilla kun valkoiset Nike air force tennarini alkavat näyttämään ns.kuluneilta ja kellertäviltä.

Vinkki:Jos sattuu että maalatessa ihollekkin tulee väriä,saat sen hyvin pois kynsilakanpoistoaineella.Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat:3 kommenttia:

  1. Voi Mea sä oot mun pelastava enkeli.Nyt saan mun lemppari tennarit herätettyä henkiin ihanaa kiitos ;) Tiedätkö maksaako toi maali paljon? t.Janika

    VastaaPoista
  2. Moikka Janika ja kiva jos saat vielä lemppari tennareihisi lisää käyttöikää :) Muistaakseni maali maksaa joku reilu 3e eli ei mielestäni yhtään paha hinta :)

    VastaaPoista
  3. en tiedä miks, mutta kun tein tuon omille kengilleni, maali rapisi pois ;(

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.