12.5.2015

Keltaisuus pois hiuksista // Vuosia tumma hiuksisena,olin aivan unohtanut kuinka vaikeaa on blondina taistella keltaisuutta vastaan. Olen nyt kokeillut tosi monta eri purkkia eri firmoilta ja meinasin jo luovuttaa,kunnes törmäsin näihin kahteen tuotteeseen. Goldwellin soft color ref ja Kc color mask vanilla,molemmissa näissä on hyvät taittosävyt ja mikä parhainta ne samalla hoitaa hiuksia ja mun hiuksista tuli tosi pehmeät ja sileät.

Testasin ensin Goldwellin soft colorin 10bs ja sekin taittoi hyvin,mutta ei ihan niin paljon kun olisin halunnut. Tämä REF taittoi paremmin ja kuulemma 10v on kanssa tosi suosittu.Nämä yleensä levitetään pyyhekuiviin hiuksiin,mutta itselläni tämä Goldwellin Ref toimi paremmin, kun laitoin sen kuiviin hiuksiin, annoin vaikuttaa ja pesin pois. Kc color maskin laitoin pyyhekuiviin hiuksiin ja sitä oli tosi helppo levittää ja hitsit mikä kiilto tuli hiuksiin. Olen tähän mennessä huutanut Fudgen lila shampoon perään,mutta nyt kun nämä löysin tulen toisiin ajatuksiin ja vannon näiden nimeen nykyään :) Hiukset ovat niin yksilö juttuja toiselle toimii toinen ja toiselle ei näihän se menee,mutta näillä mä tulevaisuudessa yritän taistella keltaisuutta vastaan. :)5 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä mä haen kanssa nämä. Annoitko kaun vaikuttaa hiuksissa?

  VastaaPoista
 2. Testaappa fudgen silvershampoota, siinä on kyllä ehdoton voittaja.;)
  Tykkään myös tosta vanilla maskista mutta mielestäni se ei tee kovin suurta vaikutusta väriin.

  VastaaPoista
 3. Moikka! Käytin ennen tota fudgea ja se on kyllä tosi tehokas ja yksi parhaista,mutta vaihtelun vuoksi halusin kokeilla näitä ja näillä saan hiukseni sileämmäksi ja kiiltävämmäksi samalla kun se taittaa keltaisuutta. Totta puhut tosta vanilla maskista,siinä ei ehkä ole ihan tarpeeksi taittokykyä,jos vertaa tohon Goldwellin omaan, mutta se hoitaa niin ihanasta hiuksia ja sillä saan ihanan kiillon hiuksiini ja ne tuntuvat pehmeiltä :) Vanilla maskia pidin ehkä noin 10minuuttia (purkissa lukee 5-10) mutta ensi kerralla ajattelin kokeilla vähän pidempää vaikutusaikaa ja Goldwellin omaa pidin kuivissa hiuksissa n.7minuuttia.

  VastaaPoista
 4. Oi mikä ihana röyhelötakki sulla on noissa kuvissa!! <3

  www.anninsafari.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Moikka! Pörrötakki on Lindexin alesta ostettu ennen joulua :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.