16.5.2015

Rockish
 // Todella kiva kirppispäivä takana ja tavara kävi kaupaksi niin hyvin,että tarvi takaisin/kotia tuoda vaan kaksi paitaa ja parit kengät ja pari korua jes,huutokauppakeisaria kompaten näin käydään kunnon kaupankäyntiä :)
Käytiin illalla vielä pojan kanssa napsasemassa pari asukuvaa. Kuvan viskoosihousut tai jos miehen mielipidettä kuuntelen niin kuvien pitkätkalsarit ;) ostin kympillä Hennesistä ja näitä ns.printti viskoosihousuja näkee kaupoissa nyt tosi paljon.Housut ovat niin rennot jalassa, että eipä sen väliä vaikka kalsareilta näyttääkin,sillä mukavuus ennen kaikkea on se tärkein ja se että ne olivat edulliset.
Asu on ehkä hieman rock- henkinen,mutta olen monesti sanonutkin että tykkään kokeilla eri tyylejä ja en pelkää ottaa riskejä :) Itseni tuntien musta ei ikinä tule sellaista yhden tyylin naista,oli sitten kyse hiuksista tai vaatetyylistä, vaan elämässä pitää ottaa riskejä oli ne sitten kannattavia tai ei :)


4 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä ihana rohkaisia ja sä saat meille aroille uskallusta kokeilla rohkeasti jotain uutta ☺ Muutenkin hyvä että joku uskaltaa olla noin rohkea ja kokeilla uutta, sillä niitä Gantin paitapusero tanttoja on Vaasassa jo ihan liikaa ja sä tyylilläsi sovit Helsinkiin paremmin ☺

  VastaaPoista
 2. En meinannu uskoa että Vaasasta tulee näinki trenditietoisia bloggareita, vasta kun luin edeltävän kommentin ja huomasin että olet tosiaan Vaasasta ☺ Olen yhden kerran Vaasassa käyny ja se mitä mä näin niin oli kyllä jotain muuta kun sun tyyliä eli loistavaa Mea sun kaltaista Vaasa tarvitsee ettei mene kokonaan junttimaineeksi ☺ T.Maisa Turusta

  VastaaPoista
 3. Katsoinkin, että sulla kävi kauppa! 😊 taisi olla hinnatkin kohdillaan. Joillakin tuntui olevan "bloggarilisää" hinnoissa.

  VastaaPoista
 4. Tykkään tyylistäsi, :). Mutta mä ainakin sirona ihmisenä pysyn erossa näistä lörppöhousuista ja mom/boyfriend farkuista...Jätän sen muodin väliin. Mulle istuvampia housuja kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.