4.5.2015

Take away


 // Nyt manaillaan oikein urakalla!!!! Ensiksi tänään oli niin bad hair day,kaikki mitä yritin hiuksiin väkertää oli se sitten kiharoita jne niin tuntui että hiukset laittoivat niin vastaan että. Tarpeeksi kun niiden kanssa takkusin ja kaiken kukkurassa poltin sormeni, kun ajatuksissani otin raudan huonosti käteeni,päätin luovuttaa ja nostin hiukset vaan ylös pampulalle.
NO eise niin vakavaa ole,mutta tuntuu vaan että on päiviä kun kaikki menee aivan kuin elokuvissa ja välillä mikään ei onnistu ei sitten millään. Tämä aamu oli juuri sellainen,nimittäin aamulla ensin kun olin polttanu sormeni, niin kaadoin kahvit päälleni.Kyllä ja voin kertoa että v####### kahvi sanoin minä aamulla :) Niin ja ei siinä vielä kaikki,tarpeeksi kun kirosin/manasin ja heiluin kun hullu,nimittäin pikkasen poltti kun kuuma kahvi tuli päälle, niin samperi löin jalkani sohvan reunaan. Yhdeksän hyvää ja kymmenen kirosanaa tuli siinä laulettua kovassa kiireessä :)  Kahviakaan en sitten tämän härdellin jälkeen ehtinyt rauhassa juoda, joten nappasin kupillisen mukaani. Töiden jälkeen kävin kaupassa ja palattuani sieltä huomasin,että en löydä auton avaimia siis päivä senku paranee.No aivan paniikissa kaivoin laukun läpi tuloksetta. Kun alkasin huomaamaan/tajuamaan että en niitä avaimia löydy mistään,tiputin kännykkäni maahan. Tässä vaiheessa teki mieli soittaa taksi, pyytää sitä viemään lentokentällä ja ottaa seuraava lento Honoluluun. Istahdin alas ja hetken hengähdin,tarkistin kännykän ja onneksi siihen ei tullut mitään. Lopuksi kävin kaupassa kysymässä avaimia ja sieltä ne onneksi löytyi huh. Ensin näille jutuille manailin,nyt kun niitä ajattelen niin pakko myöntää kyllä nämä nyt hieman naurattaa :) Mutta näin alkoi tämä viikko..... I´m gonna love this week!!! Toivottavasti teillä alkoi viikko paremmin :)


4 kommenttia:

 1. Hei! löysin tämän blogin facebookin kautta. Erittäin tutunoloisen kuuloista tekstiä. Myös viimesin- päivän loppupuolella alkaa jo hymyilyttämään ja ehkä jopa naurattamaan miljoonat epäonnistumiset. Vaikkakin huono päivä niin kuitenkin kiva asukokonaisuus ja tukkakin näyttää hyvältä nutturalla! ^^

  Ihastuin hirmusesti tuohon mustaan laukkuun! Kysyisinkin sattuisitko muistamaan merkkiä/ostopaikkaa?
  Tsemppiä tulevalle viikolle!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun löysit tänne ja tervetuloa :) Laukku on tosi vanha ja muistaakseni ostin sen aikoinaan Mangosta :) Kyllä tämä päivä vielä paremmaksi muuttuu ja pian onki jo huominen ja uusi päivä. Mukavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Mea ja tsemppii kyllä se siitä :) t.kaisa

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.