21.5.2015

Lyhyiden hiusten eri tyylitKuvat:Pinterest

// Tässä olisi teidän toivomaa hiuspostausta.Näitä en olekkaan pitkään aikaan tehnyt paria tuotepostausta lukuunottamatta. Blogi on viimeaikoina pyörinyt paljon vaan muodin ja tyylin parissa ja yksi ammateistani tekstiili- alan jälkeen eli parturi-kampaaja ammattini on jäänyt aivan unholaan ja moni teistä on halunnutki että teen tyylipostauksien lisäksi hiuspostauksia enemmän... noh, your wish is my command :)
 Moni nainen tapaa sanoa, että kun on lyhyet hiukset on ne aina saman tyylisesti,koska niihin ei pysty tekemään mitään muutosta/kampausta niin kuin pitkähiuksiset pystyvät. No kertokoot tämä kollaasi sen,että kyllä pystyy ja sitä varten keräsin eri tyylejä kuvastavia kuvia,että miten saat lyhyisiin hiuksiin eri lookin pienellä vaivalla/muutoksella :)
Nämä ovat hyvin yksinkertaisia vaihtoehtoja,mutta niillä voi olla suurikin vaikutus lopputulokseen.

3 kommenttia:

 1. Oi kiitti tätä mä olin kaivannu ☺ Vaikka ovat yksinkertaisia tyylejä sä annat rohkeutta kokeilla jotain uutta,koska sun tyylitietoon mä ainakin luotan kiitos siitä ☺

  VastaaPoista
 2. Jes tästä sain heti parikin vinkkiä. Katoin että olet stylistikin joten niitä vinkkejä kanssa voi antaa ☺ Samaa mieltä edellisen kanssa sä annat tosi paljon rohkeutta meille nössöille paitapusero tyypeille ja uskallusta kokeilla jotain
  uutta. T.entinen Gant fani nykyinen nahkahousu ja tennari fani

  VastaaPoista
 3. Voi iso kiitos teille ihanista kommenteista ja mukava kuulla,että postauksesta oli hyötyä :) Ja tervetuloa nahkahousu ja tennarijengiin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.