7.3.2015

Me

// Hieman flunssainen olo alkaa olemaan pian historiaa ja elämä alkaa taas voittamaan. Tietysti kun ääneen menen tämän sanomaan,niin kohti iskee jokin kova jälkitauti,joten kop kop pitää koputtaa puuta :) Olen nykyään aivan koukussa YouTuben makeup tutorialeihin. Itselläni on ripsienpidennykset ja ne helpottaa/nopeuttaa arkeani sen verran paljon,että muu meikkaaminen on aika vähäistä. Joskus laitan värikkäitä huulipunia ja tietty aurinkopuuteri kuuluu aikalailla jokapäiväiseen meikkaukseeni. Sillä saa niin nopeasti ja helpposti vähän kasvoja ns.hereille :) Ennen meikkasin tosi useasti todella vahvasti silmäni ja olin muutenkin kovempi meikkaaja. Viime aikoina kaikki tämä on jäänyt todella vähäiselle,kunnes sain tämän meikkaus inspiksen uudelleen.
Eniten innostuin siitä,kuinka korostetaan kasvojen eri kohtia ja häivytetään ihon virheitä. Yksi vinkki oli kyllä kätevä,jossa laitettiin peitepuikkoa esim.huulikiillon alle ja näin saatiin huulet näyttämään muhkeammille  :) 
Ajattelin joku pv.käydä vähän väijymässä kaupan hyllyjä ja mitä eri pohjustusmeikkejä niillä on tarjolla.

(Kuvat on Instagramista)

5 kommenttia:

  1. Hienot kuvat.Kerro heti jos löydät jotain meikkejä,mitä voisit suositella. Olisi kiva kuulla just jotain meikkausvinkkejä sulta.

    VastaaPoista
  2. Kerro heti lisää muhkeista huulista kun olet kokeillu mikä on hyvä...jään oottamaan uusia niksejä...

    VastaaPoista
  3. Ihanan kapeat kasvot ja muhkeat huulet eli onnistuneet efektit☺

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.