30.3.2015

Vaasa-Uumaja

// Meillä oli aikataulu Uumajassa sen verran tiukka,että kuvia en juuri matkalta ehtinyt ottaa.Kännykällä napsasin pari kuvaa,että vähän edes olisi muistokuvia reissusta. Arkielämässä kamera kulkee niin tiiviisti mukanani mihin ikinä menenkin,joten toisaalta teki ihan hyvää vähän pitää taukoa tästä kapistuksesta :) 
Tosiaan teimme kaverin kanssa vk.loppuna päiväreissun Uumajaan. 
Vaasan satamassa huomasimme,että olimme kaverin kanssa valinneet samat kengät jalkaan. (Nike Air Forcet)  Hetken kun olimme ihmetelleet sitä,miten olimmekaan sattuneet valitsemaan juuri samat kengät, oli team Air force valmis lähtemään kohti Uumajaa :)
Siitä olikin aikaa, kun viimeksi olen Uumajassa käynyt. Paljon oli kaupunki muuttunut tässä välin. Sinne oli myös tullut uusi iso ostoskeskus Utopia. Ostoskeskuksen ylätasanteella oli kuntosali,jossa samalla kun juoksit juoksumatolla, sait ihmetellä ostoskeskuksen hulinaa. 
Laivalla oli myös nostalginen ysäri teema ja tämähän sopi vanhalle ysärifanille vallan mainiosta.

Mitä pistin huomiolle Uumajassa oli,että asiakaspalvelu siellä oli todella ystävällistä ja pakko myöntää paljon ystävällisempää kuin meillä Suomessa. Sitten se pieni negativinen asia,eli joka paikassa sait jonottaa todella kauan ja asiakaspalvelu oli todella hidasta.Tuntui ettei myyjät oikein osanneet hallita sitä miten toimitaan, kun asiakkaita on paljon ja on kiire.

No kaiken kaikkiaan reissu oli todella onnistunut. Tuli naurettua ja tanssittua niin paljon,että tällä jaksaa hyvin tulevan työviikon :)

Mitä Uumajan muotiin tulee,huomasin ainakin pari asiaa mitä siellä näki paljon. Yksi asia oli, että team Air force sai joukkoonsa paljon uusia jäseniä. Sillä todella moni muukin oli tajunnut näiden kenkien ihanuuden,joten Nike oli kova sama :) Toinen mitä siellä näki oli leveälahkeisia viskoosihousuja,yksivärisenä tai eri printtikuviolla. Ne oli yhdistetty tiukan topin kanssa ja joko tennareiden tai paksupohjaisten kenkien kanssa. 
Tässä esimerkki millaista tyyliä tarkoitan (kuva ei ole Uumajasta, vaan Daily Mailin sivuilta ja tarkemmin sanottuna täältä


2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.