23.3.2015

Tuplasti farkkua
 // Kauan sitten jo hurahdin tähän tuplafarkku tyyliin ja inspiraation lähteeni oli silloin Rihanna. Jonkin verran sitä silloin pidinkin,mutta pientä hiljaiseloa on ollut tämän suhteen,kunnes taas innostuin tästä yhdistelmästä.
Ajatukset menivät eilen niin siinä uskossa,että pihalla olisi ihanan lämmin keväinen ilma. Pari päivää kun ollaan sellaisista saatu nauttia. Siksi päätinkin laittaa kevättakin päälle.No toisin oli,en katsonut aamulla ikkunasta ulos,enkä siinä kotioven ja auton välillä huomannut,että pihalla olisi kylmä. Todellisuus koitti vasta, kun käytiin kaupungilla ja astuin autosta ulos. A.p.u.a. tuuli oli niin kova,että lentoon meinasin lähteä ja kylmä kuin Siperiassa. Taidan siis olla liian innokas kevättakin käyttäjä :)
Asussa on myös tuplasti kymppiä,sillä kuvien farkut maksoi 10e ja samoin paita eli todella edullinen asukokonaisuus :)3 kommenttia:

  1. oooh, tupladenim on kyl jotenki niin raikas ja käy kivasti yhteen ton vaaleen takin kaa :) mulla on viel aika pitkä matka leveisiin lahkeisiin, mut tässä yhdistelmässä neki näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Hitto kun hyvännäköiset Farkut ja kevään trendi kun seuraa hieman muotii...

    VastaaPoista
  3. Meinasin ensin laittaa mustan takin ja olisi sekin sopinut,mutta vaalea takki teki asusta vähän fressimmän. Itse vieläkin liputan pillifarkkujen perään.Joten en usko että leveneviä farkkuja tullaan kaapissani hirveän montaa paria näkemään :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.