10.3.2015

The power of makeup


 // No niin nyt on kokeiltu ostamiani meikkejä ja toistaiseksi, ainakin näin yhden kokeilun jälkeen pidin niistä. Ostin vaalean meikkivoiteen,ruskean voidemaisen luomivärin,sekä nuden värisen huulipunan. Vaaleaa ja aika löysää meikkivoidetta laitoin poskipäille,nenän alle,otsaan ja leukaan.(kuvista huomaa ne alueet paremmin) En löytänyt juuri hakemaani tummempaa voidetta,joten tein oman päätöksen ja käytin tähän tarkoitukseen ostamaani ruskeaa voidemaista luomiväriä. Eli sitä laitoin otsaan ja tarkemmin sanottuna hiusrajaan,poskien kapeimpaan kohtaan,nenään ja leukaan. Näiden tarkoitus on siis korostaa ja varjostaa kasvojen piirteitä.Aika inkkarimainen lookki tuli,kun tein pohjustusta :) Laitoin pohjustusta tehdessäni myös huuliin peitepuikkoa. Näiden jälkeen häivensin rajat pois,tässä menee hetki,joten ei kannata turhautua ihan ensimmäisellä yrittämisellä. Itsellänikin kaikki tämä on vasta ihan kokeiluasteella. En ole mikään expertti ja pakko sanoa,että en kyllä nyt ihan joka päivä jaksaisi tehdä tällaista ns. projektia,mutta ehkä joskus ns.juhlapäivinä :)
Normaali arkimeikkiin, kun itselläni kuuluu enempi vain huulikiilto ja aurinkopuuteri. No hauskaa ja kiva on kokeilla välillä jotain uutta ja ehkä oppiakin jotain,koska jos todella haluaa oppia, jostainhan se on aloitettava.


Lopuksi laitoin vähän irtopuuteria,viemään kiiltoa pois ja aurinkopuuteria,sekä nuden väristä huulipunaa.
6 kommenttia:

 1. Siis wau kuinka kaunis. Tätä meikkaus tyyliä on kyllä kokeilta kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Voi, että on kauniit kasvonpiirteet <3

  VastaaPoista
 3. Eikös tuota ruskeaa kuuluisi lisätä nenään ihan päinvastoin, eli nenän sivuille, jotta nenä näyttäisi kapeammalta? :)

  VastaaPoista
 4. Moikka,kiitos kommentista.Kuuluisi,mutta itselläni pääsi vähän lipsahtamaan liikaa tummaa nenän päälle, kun innokkaana kokeilin uusia meikkejä :)

  VastaaPoista
 5. Mealla nyt on niin siro ja kaunis nenä,että ei sen edes tarvi näyttää kapeammalta :) Kiitos pohjameikki vinkistä ja kiva kun laitoit vielä kuvia,että mitä meikkejä käytit,niin tiedän käydä hakemassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.