21.3.2015

Sporttikärpänen

Urheiluhousut KappAhl
Lenkkarit Nike
Takki H&M

 // Korkkarit sivuun,nimittäin nyt tulee vähän sporttisempaa lookkia tältä rouvalta :) Olen sellainen,että nukun karhun tapaan talvet.Talvisin olen jotenkin niin laiska liikkumisessa,tietysti liikun jonkin verran ja lasten kanssa tulee harrastettua talviurheilulajeja jne. Mutta silti jokin into vaan puuttuu talvisin. Kevät kun koittaa, herään taas tähän maailmaan ja sporttikärpäsen puremaan intoon :)  Tykkään juosta ja kun meidän kodin lähellä on hyvät maastot missä juosta,niin mä niin nautin. Välillä pitää ihan pysähtyä ja nauttia kaikesta hiljaisuudesta.
Se mistä en nauti on se,kun kävin sovittamassa näitä sporttipöksyjä. Pukukopit pitäisi niin lailla kieltää tai kauppojen pitäisi hommata sellaiset peilit/valot,jossa hieman huijataan ostajaa ja kaikki näyttäisi niin täydelliseltä :) Pukukoppeja yritän kaiken mahdollisin tavoin välttää ja mielummin sovitan rauhassa kotona,koska vaatekauppojen peilithän vääristää eix ni? Kotona kaikki näyttää paljon paremmalta :) Nimittäin vaatekauppojen sovituskoppiin kun pääsen,hyvä ettei silmät kiinni sovita ja peiliin kun tietysti pitää katsoa,niin se katsominen tapahtuu niin nopein kaitsein,ettei vain karu totuus pilaa päivää :) Jotenkin tuntuu,että vaatekauppojen peilit oikein korostaa kaikkia mahdollisia vikoja, mitä ikinä voi vartalosta löytyä.Ainakin itse olen sitä mieltä,tai sitten en kestä vaan sitä totuutta mitä peilit kertoo. No unohdetaan peilit hetkeksi ja nautitaan tästä vk.lopusta ja ihanasta keväästä.
4 kommenttia:

 1. Ai että on mageet pökät ja lenkkaritkin! Mun tarttis ostaa uudet ja räväkkäkuosiset polttelis...

  Lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköinen sporttinen asu noi housut haluan minäkin...

  VastaaPoista
 3. Näitä myytiin myös tosi värikkäänä kuosinakin ja harkitsen kyllä niidenkin ostamista ja kun vielä KappAhlissa oli clubilaisille kaikki -25% Mukavaa lauantaita myös sinne :)

  VastaaPoista
 4. -Kuulostaa niin tutlle noi kaupan peilit ihan selvästi ovat vääristäviä ei ne tommosia ollu nuorena kun vaatteita sovitti,on hyvä kun muutkin huomannu saman ongelman...

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.