18.2.2018

Greenie


Eikö se niin mene, kun hajoo yksi laite kotona hajoaa pian toinenki ja ei kahta ilman kolmatta. Meillä on parin päivän sisällä hajonnut nuoremman pojan kännykkä ja pelikuulokkeet, eli mä tässä odotan koska hajoaa se klassinen kolmas laite. Mikään näistä ei kuitenkaan ole sen arvoinen tuote, että ne menisi vakuutukseen. Onneksi mulla oli mun vanha kännykkä vielä tallessa niin poika sai siitä kännykän. Hetken jo luulin, että nytkö tietokone hajos, kun se jumitti tänään moneen kertaan, kun yritin tehdä tätä postausta, mutta pienillä säädöillä onneksi kone saatiin korjattua huh.


Huomenna haen kirppistavarat pois ja voi hitsit miten hyvin kauppa on käyny, suoraan sanottuna tein oman myynti enkan jes. Tavaraa jäi vielä varastoon, joten kesällä sitten uudestaan.
Väsy painaa, sillä vanhemmalla pojalla on taas vähän huonompi ajan jakso meneillään. Lapsista on aina suuri huoli läpi elämän, mutta erityislapsen kanssa huoli on kertaa kymmenen. Mitä enempi pojalle tulee ikää, sitä enempi siitä ressaan ja huoli kasvaa. Paljon oon muuttunut siitä millainen ennen olin ja otetta olen yrittänyt löyhätä. Niin kuin olen joskus mainnut, kun perheessä on erityislapsi, siihen ei voi mitenkään varautua etukäteen, sen kanssa on vaan opittava elämään. Tämä valkosolujen heitto mikä pojalla tässä oli, on onneksi saatu nyt kuriin ja arvot kohdilleen. Syytä ei osannut lääkärikään sanoa, miksi pojalla arvot heitti näin kovaa, mutta pääasia, että poika on nyt kunnossa.

Perjantaina hiuksista lähti noin 7 senttiä. Päänahka voi tällä hetkellä huonosti. Katkenneita hiuksia, päänahka todella kuiva ja kutiseva. Syy miksi hiukseni ovat tässä kunnossa on liiallinen lila shampoon käyttö. Tiesitkö, että lila shampoo eli se mitä blondit käyttää taittaakseen keltaisuutta hiuksista, kuivattaa hiuksia todella paljon ja siitä syystä hiukset katkeilee ja ovat kuivat. Mä oon käyttäny ihan liikaa nyt taittoa hiuksiin ja lätränny näiden purnukoiden kanssa oikein uralla, joten tauko on nyt paikallaan ja pitää antaa hiuksille lepoa ja hoitaa niitä. Kammoan keltasuutta hiuksissa, joten siitä syystä olen oikein uralla lätränny lila shampoiden kanssa ja joka pesun kera :)


No sain kampaajaltani onneksi hyvät hoitotuotteet millä hoidan nyt kuivaa päänahkaa, joten hellää hoivaa jatkossa hiuksille.


Kengät H&M
Takki Mango
Legginsit H&M
Laukku Valentino
Aurinkolasit Ray Ban


5 kommenttia:

 1. Oi joi mikä karvatakki😍

  VastaaPoista
 2. Ihana asukokonaisuus! Ja vitsi toi takki näyttää ihanan pehmeeltä ja lämpimältä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo siis takki on todella pehmeä ja lämmin, löysin sen alerekistä puoleenhintaan :)

   Poista
 3. Tarkoitatko "lila shampoolla" hopeashampoota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä käytän itse kumpaakin nimeä, niin sattu tulemaan postaukseen lila shampoo, mutta juu hopeashampoota tarkoitan :) hyvä kun kysyit

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.