28.2.2018

Fiilistellään kevätvaatteitaPallomekko H&M
Musta pitsihame Even & odd (Zalando)
Musta neule Mango (Boozt)
Pallohame Topshop (Zalando)
Lakki H&M
Leohame NA-KD (Zalando)
Raitapaita Mango (Boozt)
Loafferit H&MKatse kohti kevättä ja mitä ihania vaatteita olisi kiva saada vaatekaappiin :) Pallokuoseilla mennään tämäkin kevät/kesä ja Helsingissä kun oltiin törmäsin Mangossa ruskeaan pallomekkoon, missä oli valkosia isoja palloja ja vitsit tuli mieleen Pretty Woman leffa :) Ihan jo pelkästään siitä syystä, teki mieli ostaa kyseinen mekko, koska tämä leffa on mun ihan all time favorite movie. Jätin mekon silti ostamatta, koska ajattelin että mun tulee enempi pidettyä tumman sävysiä pallokuoseja ja mitään heräteostoksia en halua tehdä, nyt kun sain myytyä kirppiksellä kaikki turhat pois kaapista. Eli tilaukseen lähti kuvan musta pallomekko, nähtäväksi jää onko mekko sellainen kuin sen kuvittelen olevan.

Vihreä väri on kiva piriste kevääseen ja ihan vaan pelkillä korviksilla saat asuun raikkaan tuulahduksen, jos et muuten ole värien ystävä.

Koska hattuja pidän yllättävänki paljon ja varsinkin kuuluisaa kipparinhattua, leipurinhattua millä sitä nyt haluaakaan kutsua, tämä lakki vaalean sävysenä vois olla aika jees. Nyt näkee paljon neuleita, joissa on nyppylä (pallo) yksityiskohdat. Perus yksväriseen neuleeseen, mun mielestä ihan hauskat
yksityiskohdat. Helsingistä ostinkin tämän vaalean neuleen ja se oli mulla viime postauksessa tekoturkistakin alla. Ihanan pitkä neule ja varmasti keväämmäällä kiva myös bleiserin kanssa.

Tämän neuleen löydät täältä klik


 Lila on vahva sävy tänä keväänä ja sitä näkee paljon eri liikkeiden nettisivuilla. Tämä sävy uppoo muhun kyllä kympillä. Raitakuoseja pidin aikoinaan kyllästymiseen saakka ja jossain vaiheessa pidin niitä jopa niin paljon, että tylsistyin ja myin kaikki raitapaitani pois. Nyt innostus tähän kuosiin on tauon jälkeen palannut. Paitapuserot ovat kivoja, ainut miinus on vaan se, että olen laiska silittämään ja siitä syystä paittikset usein jäävät ekan käytön jälkeen kaappiin lojumaan. Onneksi olen löytänyt pari sellaista paitapuseroa perus mustana ja valkoisena, joita ei tarvi silittää. Peset vaan paidan ja laitat henkarille kuivumaan ja paita on suoraan valmis päälle puettavaksi.

Ruutukuosista ei vielä päästä eroon, päinvastoin se laajenee nyt myös kenkiin ja asusteisiin. Myös ruutuhousuja näkee paljon. Tämä ei mua onneksi haittaa, sillä ruutubleiserin ystävänä olen ollut jo monet vuodet ja musta bleiseri on saanut kohdallani kovan kilpailijan :)Korvikset H&M
Farkut H&M
Musta neule Mango (Boozt)
Bleiseri Mango (Boozt)
Tennarit Adidas (Zalando)
Korkkarit Mango (Boozt)
Sininen raitapaita Mango (Boozt)
Raitapaita Mango (Boozt) 
Lila neule H&MEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.