22.8.2017

RED


 Haluan rehellisen meiningin ylläpitää ja siksi tein/teen arvonnat niin, että kirjoitan omille lapuille kaikkien osallistujien nimet. Ruttaan laput, laitan hattuun ja jompi kumpi pojista nostaa voittajan nimen.


  Jovellyn korukilpailun onnellinen voittaja on ruusumuumi ja mailia olen voittajalle laittanut. Kiitos kaikille osallistujille.

 Vanha kirpparipussi kaivettiin esille, eli ne tavarat/vaatteet jotka ovat jo kerran käyneet kirpparilla myynnissä mutta eivät ole menneet kaupan. Sieltä löysin kuvien punaisen bleiserin, johon olin näköjään hinnaksi laittanu euron, euron no huh eikä kelvannu kenellekkään, kyl on nirsoa porukkaa heh. No hyvä että bleiseri oli vielä tallella, nimittäin innostuin ihan uudella moodilla tästä bleiseristä ja muuten kiva piristeruiske asuun.


 Arki alkanut yllättävän hyvin meillä rullaan ja aivan kun pojat ei olis lomalla ikinä olleetkaan, olin ihan varautunu todella hankaliin aamuihin joten hyvä näin. Enempi se niin päin on menny, että äiti nukkuu aamuisin pommiin ja pojat herättää äitin heh :)  Kouluun mennään innokkaasti, mutta kun tullaan koulusta aletaan kinaamaan kumpi pääsee koulusta ekana, että kumpi ehtii varata pleikkarin :) Tästä saadaan välillä niin iso kina aikaiseksi, että joudun välillä ottaan pleikkarin johdot irti ja sanoa että sitä ei pelaa kumpikaan. No sitten siitä alkaa uus tappelu, sun vika kun pleikkari vietiin eiku sun vika jne huh huh, tällasta 2 pojan äidin arki välillä on :)  Onnex se sääntö meillä toimii ja pojat sitä noudattaa ja mistä todella pidän kiinni, että ekana tehdään läksyt sitten vasta saa pelata/tehä omia juttuja.  Mitens teidän arki on lähtenyt rullaamaan?
Laukku Ellos
Hame H&M
Paita Mango
Kengät H&M
Korvakorut Jovelly (*saatu)

7 kommenttia:

 1. kerrassaan tyylikäs look ja hitsit sulle sopii punanen väri hyvin T. Tiina

  VastaaPoista
 2. Hyvin on arki lähteny rullaan ja lapset tykkää kun näkee taas tarhakavereita.

  VastaaPoista
 3. Meillä ollaan flunsassa joten ei niin hyvin arki alkanut mutta kyllä se tästä 😃

  VastaaPoista
 4. Euron pyysit no jos laitat uudestaan myyntiin bleiserin mä voin ostaa sen vaikka kympillä 😃

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.