24.8.2017

Kirppisvaatteet & väriä asuun helpostiKasasin kokoon asukokonaisuuden, jossa on käytetty enimmäkseen kirppisostoksia. Musta poolo löytyi aikoinaan kirpparilta, mutta valkoinen vekkihame on uusi löytö, itseasiassa pari päivää vanha ostos. 


Meinasin ensin jättää hameen ostamatta, koska hame oli kokoa 34 ja luulin etten todellakaan mahdu sen kokoiseen vaatteeseen, en oo koskaan mahtunu joten miksi nyt mahtuisin. Onnex en uskonu taaskaan kokolappuihin, vaan päätin sovittaa hametta ja kyllä se mahtui. Toki myönnän, että pari karkkipussia vähemmän ei tee pahitteeksi :)
 Musta laukku on tosi vanha kirppisostos, lisäsin siihen vähän syksyn extraa, eli lisäsin pörrösen avaimenperän. Mun mielestä kiva extra ihan perus laukun kaveriksi.


Vekkihame/pliseerattuhame/haitarihame rakkaalla vaatteella on monta nimee :) NO anyway nämä hameet on kyllä niin mun lempparit ja sen te huomasitte jo viime vuona, kun kuljin pitkin syksyä tämä hame päällä. Todella helppo vaatekappale, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Meinasin ensin olla perus tylsä ja jättää asun musta/valkoseksi ja ihan valkosilla tennareilla lähtee liikenteeseen, tulin kuitenkin siihen päätökseen, että asuun olis kiva saada väriä joten punaset korkkarit tarttui matkaan mukaan tennareiden sijaan.


 Iso kiitos mun pojalle, joka räpsi äitistä kuvat <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.