1.7.2017

Hellemekko ja uus kännykkä




 Huh huh kyllä nyt tarkenee, oli otettava hellemekko käyttöön, jonka ostin/tilasin hiljattain. Löyty onnex mekko, jossa on just se pituus mistä tykkään ja juuri sellainen malli mikä on mun lemppari eli että olkapäät näkyy.

Välillä pieni sometauko tekee hyvää (Instaa jos ei lasketa) ja siksi blogi on ollut hiljaiselossa tovin. Instaan on jotenki paljon helpompi lisäillä kuvia, kun se ei vaadi sen kummempaa tekstiä.  Välillä on päiviä, että voisin tehdä vaikka kymmenen postausta per päivä ja sitten taas on niitä päiviä kun ei irtoo mitään ja kuvat on ihan pilalle menneitä.







 Ostin muuten uuden kännykän ja ihan tärinäis oon siihen nyt tutustunu. Oon ollu monet vuodet Samsungin uskollinen ystävä, mutta meidän ystävyys katkes nyt ja päädyin ostamaan Huawei p10. Mun ainoat vaatimukset oli kun kauppaan astelin, että siinä pitää olla hyvä kamera ja muistitilaa paljon ja tämähän kännykkä täytti juuri nämä kriteerit. Kännykän kamera hipoo jo järkkärin tasosta kuvamateriaalia. 

Meinasin ensin ostaa iPhone 7, mutta siinä oli huonompi kamera ja puolet vähemmän muistitilaa ja tietty se oli pari sataa euroo kalliimpi. Tähän mennessä ei oo kyllä mitään negatiivistä sanottavaa Huawein puhelimesta.








Mies lähti aamulla Gunnareiden keikalle ja poikien kanssa ollaan päinsä kotona.  Päivällä käytiin kaverin tytön synttäreillä ja sieltä käteen jäi kaunis syreenikimppu, joka nyt koristaa meidän olkkarissa ihanan tuoksun kera. Popparit mikroon ja poikien kanssa kattomaan jos Netflix:stä löytyis joku kiva leffa meille.  Mukavaa lauantaita <3










 Mekko Vila
Kengät Zalando
Laukku ellos
Hattu H&M

7 kommenttia:

  1. Sori et matkin mutta ostin kans ton mekon. T. Sini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa kuule yhtään vaikka matkit, kiva jos tykkäsit kans mekosta.

      Poista
  2. Ihanan kesäinen look ja hatut sopii yli hyvin sulle.

    VastaaPoista
  3. Punaista mekkoa mäki ettin ja nyt lähti kyllä tämä harkintaan on niin upee nimittäin.

    VastaaPoista
  4. Mä aina niin inspiroidun ja saan sulta ideoita tyyliin kiitos Mea T. Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään kiva kuulla että oot saanu ideoita ja oikeen mukavaa kesää sulle <3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.