20.1.2017

Things on my mindSelasin tossa Lidl:n lehteä läpi ja huomasin että nyt on Aasia teema, eli mun lemppari kookosjätskejä on taas saatavilla jee. Pitääkin heti tänään käydä hakemassa pari pakettia pakkaseen, ettei ihan heti lopu. Vk.lopun herkut on siis taattu.
Tein muuten ekaa kertaa aamulla Zaraan tilauksen. Moni on kehunut, että paketit tulee nopeasti ja homma toimii hyvin, toivotaan. Kokoa oli tosi vaikee vaan päättää minkä ottaa. Zaran vaatteet/koot kun yleensä tapaa olla aika pientä mallia. 

Zara on kyllä sen verran tyyriimpi, mitä esim Henkkaan vertaa, että ei sieltä kerralla tuu ostettu kasaa vaatteita. Yhden röyhelöpaidan tilasin ja tässä jännityksellä odotan millanen se on livenä ja täsmääkö koko, nimittäin en tullu lukeneeksi millanen palautus systeemi Zaralla on?Ei kyllä ikinä uskois, että on tammikuu kun näissäkin kuvissa ei juuri lunta näy. Niin kevät viba tulee, mutta ei haittaa yhtään. Joulu kun oli ja meni, niin mun talvi innnostus on laantunut, ikävä kyllä ne kovat pakkaset on vasta tulossa ja se kurja ja pitkä helmikuu yäk.  

 Mun nuorimmainen täyttää tässä alkuvuodesta 9 vuotta, se joka oli just vauva :(
 Meillä kovasti jo suunnitellaan jalkapallosynttäreitä ja tilattiin Wish.comista kakkukoristeita ym tarvikkeita synttäreihin. Oli niin sika halpoja kaikki, sain tyyliin kasan tarvikkeita kympillä. Täälä ne ois tullu maksaan lähes satasen.  

Sen suurempia suunnitelmia meillä ei ole vk.lopuksi, mitäs te meinaatte?Laukku Valentino/ Takki Gina Tricot/ Kengät Din Sko/ Farkut ja neule H&M

9 kommenttia:

 1. Meillä just nyt vk.loppuna tytön synttärit. Kumpa olisin tienny ton Wish sivun olisin tilannu kans sieltä juhliin tavarat. Mukavaa vkloppua Mea sulle t. Siiri

  VastaaPoista
 2. Sun tyyli on kyl kerrassaan upea. Vaasa näyttää hienolle kaupungille.

  VastaaPoista
 3. Me lähetään lappiin vk.loppuna, kiva vapaa siis tiedossa.

  VastaaPoista
 4. Hieno laukku, pieni mutta tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, onneksi kuitenkin vaikka laukku on suht pieni, sinne mahtuu kaikki tarpeellinen :)

   Poista
 5. Sulle sopii tosi hyvin ponihännälle hiukset t. Riikka

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.