Nyt on sitten kokeiltu tehdä itse chiapuuroa, tai oikeastaan mies teki en mä :) Ajattelin jakaa tämän ohjeen myös teille, nimittäin oli sen verran hyvää ja helppo tehdä.
Sekoita ainekset kulhossa ja anna turvota huoneenlämmössä n.5-10 minuuttia. (Seos voi aluksi näyttää tosi löysälle, mutta muuttuu kyllä kiinteämmäksi) Tämän jälkeen kaada puuro haluttuun astiaan ja laita jääkaappiin yön yli. Lisää puuron päälle makusi mukaan marjoja, hedelmiä jne.
Tällä ohjeella siis mun mies teki tämän meille.
Ja ohje vastaa yhtä kuvan lasillista, eli mies teki annoksen tuplana, niin saatiin molemmille oma puuro.
Kerroin jokin aika sitten, että ostin kirppikseltä astioita. Tässä kattauksessa käytin osaa niistä esim lasit joissa on kultainen reunus on kirppikseltä 20sentillä. Siis voisi jopa sanoa, että puoli-ilmaiset.
Kultaiset kahvikupit on SPR:n kirppikseltä ja iso lautanen kultasella reunuksilla on myös sieltä.
Oli muuten herkullinen yhdistelmä, appelsiiniä, verigreippiä, ananasta ja kermavaahtoa nam.
Kiitos hyvästä ja helposta reseptistä! Just ostin pussillisen chia-seimeniä ja pohdiskelin mitä niillä tekisin :D
VastaaPoistaMoikka! Pikkasen kyllä kauhistelin, kun noi chia-siemenet oli niin kalliit, mutta on kyllä tosi riittoisa pussi, että monet puurot tekee :)
PoistaKiitos tästä ohjeesta
VastaaPoistaHitsit ihanaa et teillä mieski kokkaa. T. Virve
VastaaPoistaOi nam mitä herkkua.
VastaaPoistaUpeet kirppislöydöt oot tehny.
VastaaPoistaNam täytyypä käydä hakemassa näitä siemeniä.Mistä niitä löytää?
VastaaPoistaOstin omani Citarista.
PoistaYummy love it 😀
VastaaPoistaOi oi oi minkä ohjeen laitoit namii.
VastaaPoista