7.1.2017

Pipo ja saappaat, sekä tired mama Mä en hirveesti täälä blogissa höpise arjestani, mutta nyt on pakko sanoa, että onnex alkaa maanantaina arki, nimittäin meillä pojat tappelee koko ajan keskenään.  Meidän lapsille ei yksinkertaisesti lomat sovi, vaan arki ja rutiinit toimivat paremmin tässä huushollissa.Tai ensimmäiset päivät lomasta menee tosi leppoisasti, mutta kun pojat alkavat olemaan 24/7 yhdessä, on lopputulos on sellanenki taistelutanner ja pienistäkin asioista väännetään riita. Välillä pojat on kyllä niin bestiksiä ja taas hetken päästä ärsyttävät toinen toistaan. Sitä moni sanoo, että kun on pieni ikäero lapsilla ja kun ne on pieniä, lapset  tappelee enemmän.Noh mun pojilla on 4 vuoden ikäero ja mitä enemmän niille tulee ikää, sitä enemmän ne tappelee keskenään, ei päde tämä siis meillä.


Nuorempi poika täyttää ihan tässä alkuvuodesta 9 vuotta ja huomaa, että nyt on se ikä kun se ihailee ja fanittaa isoveljeään kovaa ja haluais tehdä kaikkea veljensä kanssa yhdessä. Mun teini taas ei niin piittaa ja haluais mielummin olla omassa huoneessa rauhassa, jopa mä en saa mennä sinne huoneeseen siivoamaan. Tavaroihin ei saa koskea, eikä niitä saa siirtää, teininhuone on tällä hetkellä sellanenki miesluola 😁
 Löytyykö linjoilta muita, joilla lapset tappelee keskenään? Joskus luin jostain, että joku oli kirjottanut siitä, että heidän kotona ei tapella, eikä väitellä asioista. Lapset ei tappele keskenään, eikä hän tappele miehensä kanssa ikinä, täh voiko pitää paikkaansa? Kuka nyt ei joskus sielä täälä miehensä kanssa väittele jostain, tai ota niin sanotusti yhteen. Se kuuluu mun mielestä ihan normaaliin parisuhteeseen. Ei nyt tietänkään tavarat saa lentää, mutta esim mitä ohjelmaa katotaan, voi tulla pieni vääntö, kun toinen haluaa kattoo Emmerdalea ja toinen vapaapainia heh.Pipot on kyllä niin pelastus, kun aamulla hiukset ei tee sunkaa yhteistyötä, tai ikkunasta näet että pihalla on sellanenki myräkkä ja tuuli, että turhaa sinne on edes laittaa hienosti hiuksia. Harmaan ja sinisen kombo on kyllä mun niin favorite, tämä yhdistelmä toimii mielestäni hyvin ja molemmat täydentävät toisiaan. Nuorempana en olisi uskonut, että joku päivä yhdistäisin pipon ja korkeat korot keskenään. Nuorempana ajattelin, että pipo on rennompaan tyylii ja korkea korkoiset saappaat juhlavampaan tyyliin. Kunpa vaan olisin silloin jo tajunnut, että näistä kahdestahan syntyy aika cool yhdistelmä.
Laukku Gina Tricot/ Takki H&M/ Housut Vero Moda/ Neule H&M/ Saappaat Din Sko/ Pipo H&M

13 kommenttia:

 1. Täälä ihan sama tilanne. Lapset tappelee koko ajan keskenään. Kiva kuulla että ei olla ainut perhe. T. Elli

  VastaaPoista
 2. Täälä yx perhe ilmoittautuu. Jatkuvasti meidät teinit kinastelee. T. Seeli

  VastaaPoista
 3. Ai teilläki. Odotan kans että loma loppuu ja arki alkaa.

  VastaaPoista
 4. Todellakin sama tilanne. Mulla 4 lasta ja jatkuvasti kinastellaan ihan typeristäkin jutuista. Ihana blogi sulla ja ihanan aito oot.

  VastaaPoista
 5. Oot ihanan rehellinen etkä esitä et kaikki olis täydellistä. Niitä kulussi blogeja on netit täynnä. Sä oot aito ja tykkään tosi kovaa sun blogista.

  VastaaPoista
 6. Upeet kuvat ja hyvä tyyli.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa niin tutulle. Mulla 2 tyttöä ja voi poijjat mitä nahistelua ja tyttöenergiaa, naapurit tykkää kun huutoa kuuluu joka päivä 😀

  VastaaPoista
 8. Hyvin sopii pipo ja saappaat, eipä oo aikasemmin tullu mieleen yhdistää näitä keskenään. T. Olivia

  VastaaPoista
 9. Meillä myös riidellään, lapsilla ikäeroa 5-vuotta
  ja tosiaan mitä enemmän ikää on tullut sitä enemmän
  nahistellaan. Ihan pikku asioista tulee kinaa. Kiva että
  koulut ja päiväkodit aukea maanantaina. Aivan liian
  pitkä loma. Kyllä meillä aikuisillekin sanaharkkaa tulee ja ymmärtääjän sen
  välillä on hyvä olla erimieltä ja sanoa toiselle suoraa.
  Pitkät lomat ei sovi lapsille eikä aikuisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ei monelle aikuisellekkaan sovi pitkät lomat. Arki onneksi alkoi pojilla ihan mukavasti ja kouluun mentiin hymyssä suin :)

   Poista
 10. Tosi kivoja kuvia sinulla täällä! Ja näyttääpä mukavalle nuo lumettomat kadut, näin täältä lumimyräkän keskeltä Kuopiosta katseltuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Satuttiin miehen kanssa löytämään paikka missä ei ollut lunta. Kunnon lumikuvat on jees, mutta nyt kun on loskakeli niin kyllä lumettomat kuvat vie voiton :)

   Poista
 11. Voi voi just täälä selvittelin lasten tappelua, että tiedän tunteen. Vitsit miten upeet kuvat ja hyvät sävyt.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.