8.1.2017

It´s gonna be a good sunday
Viimeisen poikien vapaapäivän kunniaksi, ajateltiin viedä pojat Hesburgeriin syömään ja Pokemon jahtiin. Myöhemmin koko perheen voimin pelataan Monopolia ja katotaan Ice Age 5 leffa, joten mukava sunnuntai tiedossa. Illemmalla kun nuorempi poika ja mies lähtee pojan jalkapallomatsiin mä ajattelin leikata meidän Hugon (eli meidän koiran) turkin. Nämä 6 vuotta oon sen turkkia ihan kotona leikannu ja hyvin ollaan pärjätty,eikä oo tarvinnu viedä sitä koirien parturiin 😁


Mulla on tullu totaallinen tylsistyminen mun hiuksiin ja siitä puheen ollen, mun kampajalle lähteeki soitto. Kuvissa tyvi näyttää kyllä jostain syystä paljon tummemmalle mitä se livenä on. Viimeksi hyödynsin ammattiani ja leikkasin ite mun latvoista pari senttiä pois.
 Värjäisin hiukset heti tummaksi takas, jos vaan mun päänahka kestäis ja jos ei mun omaväri olisi niin vaalea tummaan verrattuna. En jaksa sitäkään, että tyvi näkyy viikon jälkeen ja saan olla koko ajan värjäämässä hiuksiani. Blondina siis joudutaan pysymään, mutta onhan niitä eri sävyjä blondeillekki olemassa, toki mitään radikaali muutosta ei siinä tapahdu.

Pinterest siis päälle ja hiusinspiraatioita hakemaan.


3 kommenttia:

 1. sulla on oikein ihanat hiukset, mutta ymmärrän. Itse kyllästyin värjäämiseen ja nyt olen vuoden ja yhden kuukauden ollut värjäämättä. Latvat sain aika lähelle omaa väriäni, ettei näytä kovinkaan epäsiistiltä. Alkoi huolestuttamaan ne kaikki myrkyt joita päähänsä laittoi ja tyytyväinen olen ratkaisuuni ollut. Jos nyt jostain syytä joskus värjäisin, niin jos harmaat tulisi liian aikaisin ja sittenkin vain raitoja, niin, etteivät värit koskisi päänahkaa. Hiuksistani huomaa eron värjäämättömään siitä, että värjäämätön on kiiltävää, tasaista ja sileää ja värjätty osa katkeilevaa, kuivempaa.
  t.Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kuvissa tosiaan mun tyvi näyttää paljon tummemmalle, vaikka se on suht. vaalea oikeasti. Tyvikasvun huomaa vasta tyyliin kun se on kasvanu puoleen väliin, eli nyt :) Kun oon blondi niin riittää kun tyyliin 2 kertaa vuodessa laittaa raitoja. Blondina vaan kyllästyttää keltasuuden taittaminen, koko ajan saa olla jonkun purnukan kanssa heilumassa. Mulla ei päänahka kestä juuri ollenkaan värjäämistä, ainakaan blondaamista heti alkaa kutittaan ja päänahka kuivuu, eli alkaa hilseilemään. Enkä viitti turhaa sitä ärsyttää ettei vaan tuu mitään pahoja allergiareaktioita. Lauantaiksi aika varattu, että katotaan mitä mun hiuksille tapahtuu :) Mukavaa alkanutta viikkoa sulle.

   Poista
  2. jännityksellä lauantain tuloksia sitten odottelemaan, mitä mahdattekaan keksiä. Hyvää viikonloppua!

   T:Taina

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.