21.5.2016

Popcornikakku


Noniin tässä on nyt se mitä poikien kanssa leivottiin, eli popcornkakku. Maku oli kyllä tosi erilainen, kun vertaa normaaleihin juustokakun keksipohjiin ja niiden makuun. Tässä yhdistyi suolanen ja makea kivasti, joten kakku ei ollut liian makea.




Valmista popcornit, mittaa kattilaan voi, sekä valkosuklaa. Kun seon on sulanut lisää valmiit popcornit joukkoon ja sekoita. Levitä ja painele popcorniseos vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin
Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään n.5minuutiksi. Valmista kerma ja lisää vaniljasokeri, toiseen kulhoon valmista mascarpone ja raasta joukkoon limen kuorta ja limen mehua.  Kuumenna mehu ja liuota siihen puristellut liivatteet. Kaada liivateseos mascarponeseokseen ja tämän jälkeen yhdistä kermaseos ja tuorejuustoseos. Laita kakku jääkaappiin hyytymään.

Koristeeksi voit laittaa mansikoita.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.