23.5.2016

Niittikengät


Eilinen Suomen häviö oli kova pala mun pojalle, se niin tunteella kattoi joka ikisen pelin ja kannusti Suomea. Piirsi hienot kyltit ja teki niitä monta, joten meillä oli kunnon kisastudio pystyssä. Kun sitä voittoa ei tullut oli poika niin surullinen että itkuksi se meni. Loppu ilta tai no yö meni siinä että yritin lohduttaa poikaa sanomalla, että hopea on hieno saavutus. Jostain syystä pojalle meni se niin tunteisiin ja tappio oli kova pala. Aamulla kun piti lähtéä kouluun oli niin hiljasta poikaa, että heippa se sanoi ja laittoi oven kiinni. Toivon mukaan tämän päivän luokkaretki on saanut  ajatukset muualle ja koulusta tulee vähän pirteämpi poika.

Mies kyllä totes eilen, että se oli ihan samanlainen nuorena ja muistaa sen, että itku tuli pikku poikana jos Suomi hävis, eli taitaa olla sieltä perittyä :)

No mitä tähän asuun tulee, niin Insta seuraajat tietävätki näistä mun uusista niittikengistä. Tilasin ne Zalandolta ja täytyy sanoa, että kengät oli livenä hienommat mitä nettisivut antoi ymmärtää, joten positiivinen ylläri. Kun kengissä on näikin paljon yksityiskohtia ja tässä tapauksessa nämä niitit, ei asu tarvi kun yksinkertaisen kokonaisuuden ympärilleen, sillä kengät menevät tavallaan korusta.
Kengät oli pehmeät/kevyet, eikä yhtään kovat mitä normaalisti tämän tyyliset avokkaat saattavat olla. 

VINKKI: Jos innostuit kengistä löydät ne täältä klik

5 kommenttia:

 1. Kengät tilattu, oli vaan mustina mun kokoa mutta sun jalassa niin hienot että oli pakko myös ostaa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja ihana tyyli sulla. Oon saanu paljon ideoita sulta eli fanitan sua ☺

  VastaaPoista
 3. Hienot kengät! Mikä näiden malli/Tamariksen tuotekoodi mahtaa olla? Zalandossa oli loppu niin yrittäisin etsiä näitä jostain muualta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit en kyllä osaa sanoa tuotekoodia kun ei ole enää laatikkoa tallella. Kannattaa kurkkailla välillä Zalandon sivuille, oon nimittäin pistänyt merkille että niitä tulee välillä sinne lisää. Itselle kävi samoin kun kattelin näitä kenkiä niin aluksi näytti että loppuunmyyty mutta kun menin aamulla uudestaan katsoon niin oli mun kokoa.

   Poista
 4. Ok, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.