25.5.2016

Kardashian hiustuotteetJokin aika sitten testasin Kardashian meikkejä ja ne eivät tehneet muhun kovin suurta vaikutusta. Vaikka näiden neitien meikkisarja ei muhun niin kovaa iskenyt, nyt kun näin että Suomeenkin on rantautunut nämä Kardashian hiustuotteet päätin antaa Kardashianeille vielä uuden mahdollisuuden.
Kokeilin tämän sarjan hoitoainetta ja pakko tykittää tähän alkuun, että yllätyin tosi kovaa ja yllätyin positiivisesti tästä tuotteesta. Levitin hoitoainetta hiuksiini ja tunsin välittömästi hiuksissa ihanan pehmeyden ja hiukset tuntui sileiltä. Pullo on riittoisan kokoinen ja ei kait se haitaksikaan ole jos pullo näyttää myös kauniille.
Jos vertaan tätä Kardashian hoitoainetta Balmain sarjan hoitoaineeseen, niin kyllä mä sanon että Kardashianit voitti tämän erän.
Monille on varmaan tuttu kuivashampoo, mutta onko kuivahoitoaine tuttu? Kyllä jätettävistä hoitoaineistakin moni myös tietää, mutta tosiaan toinen mitä kokeilin oli Kardashian dry conditioner. Tyvi rasvoittuu monilla helposti ja tähän "ongelmaan" toiset käyttävät kuivashampoota tai haluat kuivashampoolla tuoda kuoheutta ja eloa tyveen ja näin pidentää pesuväliä.Samalla lailla latvat kuivuvat ja tarvitsevat eloa. Tämä Take 2 dry conditioner on spraypullo ja se muistuttaa hieman kiiltosuihketta. Tämä kuivahoitoaine on kevyt ja hienojakoinen, eikä hiuksiin jäänyt yhtään sellainen liian rasvainen tuntuma tai tahmainen. Vaan hiuksiin tuli hieno kiilto ja kevyt silotus, eli juuri sellainen mitä hiusten latvat pesuvälin aikana kaipaavat. Ehkä pieni varoitus niille, jotka ovat herkkiä vahvoille tuoksuille ja saavat siitä pääkivun, nimittäin kyllä näissä tuotteissa tuoksu on aika vahva. Mä tykkäsin kyllä näiden tuotteiden tuoksusta ja mun mielestä oli kiva, että hiukset tuoksuvat näiden käytön jälkeen miellyttäviltä.

Jos oon oikeen ymmärtänyt, vaikka Kardashian meikkejä saa joistain marketeista, näitä hiustuotteita saa vaan kampaamoista ja kampaamotuotteita myyvistä verkkokaupoista. En kyllä käsitä miksi tällainen jako, mutta ehkä sillä saadaan näihin hiustuotteisiin hieman sitä luxus extraa, sillä monihan mieltää marketin tavarat "halppis" touhuiksi ja kampaamojen tuotteet vähän paremmiksi/arvokkaimmaksi. Esim. niin kävi mun mielestä Tigin tuotteille, nyt kun niitä saa ihan ruokakaupoista jne ei se tunnu enää samalla, kuin silloin kun niitä myi vaan kampaamot.
Noh oli syy mikä lie, itse ainakin tykästyin näihin, eli hinta-laatusuhde on hyvä ja tuun varmasti ostamaan näitä uudestaan. Kardashian hiustuotesarjassa on monia muitakin tuotteita ja ehkä mä joku päivä tutustun myös niihin.6 kommenttia:

 1. Ihana ja rehellinen postaus kiitos siitä. Näitä voisin kokeilla

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä tigin tuotteista. Oliko nämä kalliita?

  VastaaPoista
 3. Outoa kyllä miksei näitäkin voida myydä marketeissa. Kauniit kuvat t. Sini

  VastaaPoista
 4. Tosi monipuolinen blogi saa hiusvinkkejä, ruoka/leivontavinkkejä, sekä tyylivinkkejä I like ☺

  VastaaPoista
 5. Hinta kiinnostaa myös. Pakko kokeilla

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.