11.4.2016

Taffelin uutuus karkit, hyvä kerrosjälkkäri ja Niken takki


Tässä teille kuvia, jotka ette ole Instassa. Ostin kaupasta hymy keksejä, ei ne kauaa ehtinyt pöydällä olemaan kun pojat kavereineen ne söi, oli kuulemma niin hyviä.


 Te tiedätte ja oon monesti puhunut siitä, että mä tykkään kokeilla kaikkia uutuuksia mitä kaupoista löytyy, varsinkin kun on kyse makeasta herkusta. No nyt kokeilin maistaa näitä Taffelin makea,rapea,suolainen suklaapalloja. Maku oli ihan jees, mutta mun mielestä Kismet pallot on parempia.



 Tein vk.loppuna meille kerrosherkut. Laitoin lasin pohjalle mustaherukka jugurttia sen jälkeen mandariinin paloja, tämän jälkeen Deluxe dessert sauce mangon makuista (myydään Lidl:ssä) Päällimmäiseen kerrokseen maustamatonta jugurttia ja passionhedelmää. Todella hyvää ja ihanan raikas jälkkäri, jopa mun mies tykkäs joka ei yleensä pidä tämän tyylisistä herkuista.



 Mun uusi Nike tuulitakki tai mies kutsuu sitä jätesäkkitakiksi. Olin netistä katsonut tätä takkia valkoisena, mutta se ei ollu livenä niin hieno joten päädyin tähän mustaan.



 Kevään ekat jätskit on nyt syöty. Ostin myös ekaa kertaa elämässäni kokonaisen kookoksen, johon tein jätskiannoksen. Meinas vaan tulla ongelmia, kun ei meinattu saada kookosta rikki/hajalle :)



 Mukavaa maanantaita kaikille lukijoille  <3

6 kommenttia:

  1. Vitsit miten upeita kuvia ja muutenkin todella raikas blogi sulla täynnä ihania inspiraatioita. T. SIIRI

    VastaaPoista
  2. Mulla ei ole Instaa joten ihanaa että jaat niitä kuvia myös täälä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni on laittanu mulle mailiin viestiä ja sanonut samaa, että ei omista Instaa ja haluaa niitä kuvia tänne, joten postailen jatkossakin Instakuvia että myös te näette :)

      Poista
  3. Sä oot kehittyny kuvaamisessa aivan älyttömän paljon. Kerrassaan mahtavia kuvia ja oon siis itse ammatiltani valokuvaaja ja sun poika jestas 11v ja noin taitava t. Valokuvaajana Sepe

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.