19.4.2016

Life


Käytiin vk.loppuna kirppiksellä ja löysin ihanan nahkatakin. Puhuinki jokin aika sitten, että haluaisin jonkin muun värisen nahkatakin kuin mustan, joten tämä löytyi kuin tilauksesta.  Kyllä ne kirppis kierrokset joskus tuottaa tuloksen, vaikkakin nykyään ihmiset pyytää ihan järjettömiä hintoja ja kaikki unohtaa sen, että kirppis on kirppis. Huonokuntoisia vaatteita rehataan myyntiin ja hinnotellaan ne aivan yli hintaan. Eix ole paljon kivempi, että pääsee vanhasta eroon ja saa siitä edes jotain kolikoita taskun pohjalle, kuin se että joutuu korkean hinnan takia tuomaan tavarat takaisin kaappiin lojumaan. Mulla on aina ollut se kanta, että vaikka tuote ois kuinka Korssia tai jotain merkkiä, ei se tarkoita että jokin esim.risanen neule voi sen varjolla ratsastaa ja voit pyytää siitä maltaita.
Ajattelin sulattaa pakastimen, mutta sitä ennen on pakko vähän tyhjätä sitä ja syödä marjoja pois, että saa uusille tilaa.Vaikka nuorin poika on jo 8v on se silti mun vauva. Vanhempi poika on jo niin teinien maailmassa, mutta tämä pikkuinen vielä pusuttelee äitiä ja käpertyy kainaloon. Ihanaa ja pitää nauttia siitä, koska meidän lapsiluku on tässä. Näistä hetkistä muutenkin pitää ottaa kaikki irti, sillä aika menee niin nopeasti ja pojat kasvaa ihan silmissä.
Mulla lojuu kaapissa vaan mustia korkkareita ja hyviä/sopivia mun lättäjalkaan on vaikea löytää. Kaikki on tehny niin kapeille jaloille ja jos löydät hyvät ne maksaa maltaita. Noh nyt tein löydöt ja heti samaan konkurssiin tilasin kahdet. Nämä oli niin edulliset ja olivat hyvät mun jalkaan. Kesällä on tiedossa paritkin juhlat, joten jos nyt ei korko irtoo niin tarkoitus olisi laittaa juhliin nämä.Toinen pojista on kipeä, joten tämä päivä ollaan oltu vaan sisällä ja levätty, eikä haitannu yhtään sillä aamulla kun katsoi ikkunaista niin perkules takatalvi oli rantautunu Vaasaan, no onneksi kaikki suli jo pois.Perjantaina pojat oli yökylässä, joten käytiin miehen kanssa keskustassa parilla drinksulla. (Tässä mun lookki perjantailta)
6 viikkoa ja pojilla alkaa kesäloma. Meidän perheessä kaikilla alkaa olemaan akku jo aivan lopussa ja lasketaan päiviä kunnes loma alkaa. 


Tässä vielä tarkemmin mun liimatukka look :)


7 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja kuvat. Nyörikorkkarit aivan mahtavat.

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja kauniit kuvat t.Silja

  VastaaPoista
 3. Mistä noi kengät on ostettu ihanat.

  VastaaPoista
 4. Sulla on ihanasti hiukset sopii tosi hyvin. Laitoitko mitä hiuksiin että sait ne noin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi hieman tupeerasin hiuksia taaksepäin, sitten vahaa ja lopuksi lakkaa :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin.