12.12.2015

Tuunattu laukku + valkoiset nilkkurit



Pitkään aikaan en ole tuunannut mitään, nyt kädet aivan syyhysivät jotain tuunausta. Ostin jokin aika sitten Lindexistä mustan laukun jossa oli kultainen rengas. Tähän laukkuun halusin jotain extraa ja aluksi mietin, että mikä se extra voisi olla. Päätin lisätä laukkuun ketjun, ainoa ongelma oli vaan se että mistä löydän ketjua. Kävin ompeluliikkeet läpi ilman tulosta ja aluksi meinasin että laitan vanhan käsikorun laukkuun roikkumaan, mutta en löytänyt mitään sopivaa korua. K-rauta oli viimeinen toivoni mistä saisin metritavarana ketjua, sillä en tarvinnut kuin vaan pienen palan. Onneksi sielä oli, harmi vaan kun ei ollut ihan sellaista ketjua mitä olin alunperin päässäni visioinut, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Ketjun ostamisen jälkeen, pihdit käteen ja laittamaa ketjua laukkuun kiinni. Clip koukun laukkuun otin vanhasta avaimenperästä.

Tilasin Nellystä valkoiset nilkkurit, jotka hieman muistuttaa Timberlandin/Caterpillar kenkiä. Omistan jo yhden Caterpillar kengät, joten en malttanut ostaa toisia niin kalliita kenkiä. Varsinkin kun kyseessä on näin arka väri kuin valkoinen.
Näiden hinta oli 39,90€ joten ei  niin paha investointi ja livenä nämä kengät olivat kivemmat mitä netissä oli kuvaa. Valkoiset kengät tuovat asuun kivan raikkaan tuulahduksen :)

 
Laukku Lindex/ Takki Gina Tricot/Kengät Nelly/Farkut Zara/Aurinkolasit Ray Ban

6 kommenttia:

  1. Pakko tilata noi kengät kyllä

    VastaaPoista
  2. Upea tyyli ja hyvä keksintö toi laukun tuunaus. Sulta saa paljon ideoita pukeutumiseen.

    VastaaPoista
  3. Tyylikästä ei voi muuta sanoa. Sulla on kyllä pukeutuminen hallussa ja teet ihania yhdistelmiä. Kiva seurata sun blogia. T. Satu

    VastaaPoista
  4. Oi mäkin haluan noi kengät. Onko sulla minkä koon eli vastasko normaalia kokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä mulla on kengät 38 tai 39 koon. Näistä otin 38 ja oli hyvät.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin.