4.12.2015

My hair products


Pitkästä aikaa hiuspostausta ja sitä olette kovasti toivoneetkin. Kerroin aikasemmin, että tein kotona raidat ja halusin hiuksistani astetta vaaleammat mitä ne oli. Kävin tutustumassa kaupan väriaine tarjontaan ja huomasin itselleni uuden tuttavuuden. Hyllyllä komeili Biozellin tuote, jossa oli eri vahvuisia hapetteita, sekä erikseen jauhepurkki. Valitsin itselleni 6% hapetteen ja koska latvani olivat jo aika vaaleat,mutta silti "likaisen vaaleat" laitoin aineen ensin vaikuttamaan tyveen ja lopuksi latvoihin.
Aloin pestä hiuksiani ja ensireaktio kun katsoin suihkussa peiliin oli "juma nää on kusenpolttamat"
No rauhassa ilman paniikkia pesin hiukseni ihan normaaliin tapaan ja shamppoon jälkeen, ajattelin että laitan mun ihan favorite tuotetta eli Goldwellin REFiä. Annoin sen vaikuttaa n. 10-15 min ja tämän jälkeen laitoin tehokasta hoitoainetta,sillä vaalennus on aina kova rasite hiuksille.
Kuivasin hiukseni ja hitsit lopputulos oli just se mitä halusin. Eli ei kannata saada sydäriä suihkussa, kun märkänä hiukset näyttävär aina eri värisiltä mitä kuivana. Tietysti lopputulos oli myös tämä REF:n ansiota, sillä se taittaa todella hyvin vaaleita hiuksia sinne kylmään päin.

Tässä muutamia mun lemppari hiustuotteita, joita käytän tällä hetkellä melkein päivittäin.

-GHD rauta siis paras ikinä ja tästä en luovu ikinä. Omistan tämän paksumman, sekä keskikokoisen.
Vaikka tällä raudalla on  hieman enemmän hintaa kun normaali kaupan raudoilla, ei tätä rautaa voi millään verrata muihin. Todella hintansa väärtti ja menee monet monet vuodet.

- Wellan SP LUXOIL rakennepaikkaava ja jälleenrakentava, hoitava öljy. Antaa uskomattoman kiillon ja pehmeyden. Sisältää lämpösuojan suoristusraudan alle. Tämä ei tee mielestäni hiuksista rasvaisen oloisia ja tätä uskallan laittaa tosi monta pisaraa/tippaa hiuksiin.

- Tigin Bed Head kiiltosuihketta käytän lopuksi kun olen suoristanut/kihartanut hiukset. Tämä antaa hiuksille ihanan kiillon ja samalla hiuksista tulee ilmavat ja pehmeät. Tämä auttaa myös hiusten selvittämisessä ja poistaa sähköisyyttä.

-Tigin After Party tämä on kevyt voide, jolla saat hiuksiisi upeaa kiiltoa! Tällä tuotteella saat aikaan raikkaan ja pehmeän tunteen hiuksiisi, ilman raskaan oloista lopputulosta. Tämä myös pistää pörröiset, itsepäiset ja lentelevät hiukset kuriin. Itse laitan tätä pyyhekuiviin hiuksiin sekä kuiviin.PS: AIKAA ITSELLESI ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ON ANNUKKA14
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE <3


3 kommenttia:

  1. Ihana postaus olen odottanutkin koska teet hiuspostauksen. Tosi hyvä kuva susta.

    VastaaPoista
  2. Oi hitsit kiitoksia tästä postauksesta, tiedän nyt mitä haen tytölle lahjaksi. Se nimittäin tykkää hiusjutuista T. Kaisa

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.