21.12.2015

OOTD - STAR WARS


 Nonni nyt niitä vähän erikoisempia asukuvia, tässä tulos kun pistää itsensä kaikkeen hulluuten mukaan ja kun on luenteenpiirteeltään huumorimiehiä :) Mitäpä sitä ei lapsensa ja tässä tapauksessa mun luottokuvaajan eteen tekisi, sillä nämä ovat mun pojan ideoimat :) Tarkoitus oli ensin kuvata tätä viitta bleiseriä ja siitä se loppu idea sitten syntyikin. Aluksi pistin hieman vastaan mutta perheen muut Star Wars fanit sai mut ylipuhuttua.
Sanotaanko ny näin, että olihan se nyt aika outoa heittää kypärä päähän ja seistä kuvattavana, toisaalta aika helppoa, sillä ei tarvinnut ainakaan pelätä/miettiä että onko kasvoilla hyvä ilme ja meneekö joka kuvassa silmät kiinni.
No asiaan eli kuvien viitta bleiseri on kyllä niin kätevä, sillä hihat antavat mallinsa takia tilaa sille että käsien nostaminenkin on helppoa ja joustavaa. Pikkujouluissa kun tämä oli myös päällä, ei tarvinnut tanssilattialla miettiä että bleiseri nousee tyhmästi ylös kun nostaa käsiä. Sen verran kovaa tähän ihastuin, että tilasin tämän myös valkoisena.

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin.