14.12.2015

Arkea


Joululahjat alkaa olemaan hyvällä mallilla, jotain pientä ajattelin vielä tilata Ellokselta. Alennus myynnitkin näyttäisi alkaneen. Ostin myös itselleni kauan haaveissa olleen joululahjan, siitä laitan lisää myöhemmin.
En saa nykyään millään unta ja on tullut valvottua monet yöt tässä viime aikoina. Välillä menee ihan laidasta laitaan, eli välillä nukun tosi paljon ja koko ajan väsyttää, kun taas toisina öinä uni ei vaan maistu. Ehkä muakin jännittää joulu ja pukin tuleminen :) Viime yönä en saanut millään unta vaikka kuinka yritin, joten aloin klo 3 yöllä tekemään blogiin uutta banneria :) Hyvä aika siis tälle, no olipa ainakin jotain hyötyä tästä valvomisesta.

Mun 7- vuotias poika oli tehnyt mummolassa mulle synttärilahjaksi rasiallisen pipareita. Poika oli sanonut mummille, että haluaa kirjoittaa kekseihin äiti ja love <3 Nämä itsetehdyt lahjat on aina niitä parhaimpia, nyt mulla on rasiallinen keksejä jotka on tehty rakkaudella.
Tänään leivottiin lasten kanssa keksejä ja joululaulut soi taustalle. Nyt kun ollaan päästy tähän leivonnan makuun, niin ensi viikolla ajattelin tehdä kolmen suklaan juustokakun nam.8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ☺ Oi juustokakkua varmasti on hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juustokakut on yleensä niin hyviä ja siihen kun lisää vielä sen että kakussa on kolmea eri suklaata niin nam, toivottavasti onnistuu :)

   Poista
 2. Ihana lahja sun pojalta sulosta ☺ Minkä ikäinen sun toinen poika on?

  VastaaPoista
 3. Mä valvon kanssa öisin nykyään, no onneksi pian alkaa loma niin saa huilata. Tsemppii sinne t.tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja tsemppiä myös sinne ja rauhallista Joulua :)

   Poista
 4. Vitsi, miten ihanat kuvat Mea! Rentoa joulua koko teidän porukalle!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.