27.12.2015

Joulua-Taikahiekkaa-Herkkuja


Kotona ei olla kovin paljon jouluna oltu, vaan ollaan ravattu paikasta toiseen. Tässä hieman kuvia meidän joulusta.
Nuorempi poika toivoi lahjaksi katulätkä maalivahdinvarusteita ja maalia, noh pojan toive toteutui. Vielä toistaiseksi maali on meidän eteisessä, joten siinä on poika ja mies treenannut. Koriste-esineet on pysynyt ihme ja kumma vielä ehjänä ja paikoillaan, mutta itse sain pallosta silmään ja nyt hieman arkana toinen silmä, no tätä se on kun on 3 miestä talossa ja yksi nainen. Actionia ja vaarallisia tilanteita riittä ja tyttömäinen seesteisyys puuttuu :)Jouluna on tullut paljon leivottua ja jouluaaton jälkkäriksi tein kolmen suklaan juustokakun. Tämä oli helppo tehdä ja todella hyvää. Reseptin löydät täältä klik Tapaninpäivä herkuksi tehtiin lasten kanssa suklaamuffinseja, lime-tuorejuusto kuorrutteella. Värjäsin kuorrutteen joulun vihreäksi elintarvikevärillä. Helppo lisuke saada muffinseista herkullisempia ja näyttävämpiä. Sekoita kulhoon tuorejuustoa, hieman tomusokeria ja purista limemehua. Maista välillä ja lisää limeä makusi mukaan, tämä lisuke sopii myös kakkujen väliin.Pojat on jo monet monet vuodet ollut poissa hiekkalaatikolta ja siitä iästä, nyt  hiekkaleikeistä ollaan innostuttu uudelleen ja nyt ne tuodaan sisälle, nimittäin taikahiekasta innostuu myös perheen isommat lapset ja jopa äiti :)
Taikahiekka ei kovetu, vaikka sen jättää yöksi pöydälle, eikä se likaa/sotke käsiä. Tämä on niin jännän näköistä ja tuntuista käsissä.
Satuin löytämään kaapista meidän jäätelölusikat, jotka ovat lapion mallisia ja ne otettiin näihin hiekkaleikkeihin mukaan.
Nyt aletaan katsomaan poikien kanssa nauhalta Beethoven 2 leffaa, joka oli mun nuoruudessa niin hyvä ja mun lemppari :) Taidanki sen kunniaksi aukasta mun synttärilahjan, eli Geisha suklaarasian nam. Kävin tänään pikaisesti Henkassa, mutta ihmispaljous ja pitkät kassajonot ahdisti sen verran kovaa,että se reissu jäi todella lyhyeksi ja lähdin kotia tyhjin käsin.
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.