24.6.2015

Olaplex-hoito
Postaus tehty yhteistyössä Salon Lagunen kanssa. Heidän sivuille pääset täältä klik
Olaplex hoito saatu *


Monet teistä tietääkin,että hiukseni on vaalennettu melkein mustista blondiksi Olaplexin avulla. Olaplex siis mahdollisti sen, että tämä vaalennusprosessi onnistui n.6 tunnissa, kuin normaalisti näinkin iso blondaus urakka vaatii tarkkaa harkintaa ja sen kanssa pitää edetä rauhassa ja varovasti.
Pääsin jokin aika sitten testaamaan Olaplex hoitoa liikkeeseen. Olaplex-hoito voidaan tehdä siis myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Sain myös kotia testattavaksi kuvassa olleen tehohoito purkin,joita myös myydään Salon Lagunessa.
Olaplex korjaa jo syntyneitä rakennevaurioita ja ehkäisee hiusten vaurioitumista.
 Hoidon jälkeen hiuksistani tuli ihanan pehmeät/hyvinvoivat ja harvoin blondatut hiukset kiiltävät tai näyttävät ns terveiltä. No tämän hoidon jälkeen hiukseni kiilsivät ihanasti ja saivat aivan uutta virtaa hitsit I`m so happy :)

Tämä Olaplex on niin ihmeaine,että suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan,jos haluat herättää hiukseni uuteen nousuun tai kaipaat hemmottelua hiuksillesi. Tästä lähtien kun jatkossa käyn värjäämässä hiukseni tai laittamassa raitoja,pyydän ehdottomasti Olaplex käsittelyn mukaan. Olaplex on normaalia palvelua hieman kalliimpi, mutta on se sen arvoinen ja hiukset tuntuvat aivan eriltä,kuin jos ne oltaisi värjätty ns normaalisti tapaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin.