30.6.2015

FrankfurtTeimme tosiaan mieheni kanssa 4 päivän reissun kaksistaan Saksaan Frankfurtiin. Voin kyllä suositella tätä kaupunkia,oli todella kiva paikka ja lähtisin mielellään uudestaankin. Yllätyin siitä,että Saksalaiset eivät kovin hyvin osanneet englantia tai sitten osasivat mutta ujostelivat/pelkäsivät puhua sitä. Mies onneksi ymmärtää jonkin verran Saksaa ja kyllä siellä pärjäsi englannilla. Kuvittelin vain että osaisivat paremmin.
Ilmat oli aivan ihanat, aurinko paistoi ja joka päivä oli n 26 astetta lämmintä. 

Keskustassa oli moni kerroksinen ostoskeskus,josta nämä kuvat ovat. Itselläni on korkeanpaikan kammo ja erehdyin menemään todella korkeisiin liukuportaisiin. Ensin ajattelin että no ei tämä paha ole. Pääsin puoleen väliin niin jouduin sulkemaan silmäni ja puristin niin kovaa kaiteista onneksi pääsin perille ehjänä hyi ei enää tuollaista kokemusta,vaikka ylätasanteella oli tosi hienon näköistä,että kyllä sinne kannatti mennä :)  

Alatasanteella ihmiset istui näillä kivillä ja kun ostoskeskuksessa oli ilmainen wifi niin kaikilla oli tietysti joku kapula kädessä :)

Oi oi oi mitä liikkeitä :)


 Kun voimat loppuvat shoppailessa,niin voit liikkua tällä menopelillä :) Vaikka nämä rakennukset eivät ole edes niin korkeita kuin muualla maailmassa, niin ihan riittävän korkeitä ainakin mulle,nimittäin pelkkä alhaalla oleminen ja ylös katsominen sai mut voimaan pahoin.
 Hiekasta taideteoksia,se on kun sen osaa hitsit :)

 Mun lempi drinksu eli caipiroska Saksalaiseen tyyliin. Kyllä tämä alkoholi käyttö on jotain niin eriä kuin Suomessa. Käytiin yhdellä meidän hotellin lähellä olevassa pubissa (eri paikka siis kuin kuvassa) mies tilasi Saksalaisen kaljan ja pullossa kun se juoma sitten tuli baarimikko sanoi kippis ja otti siinä samalla itsekkin yhden kylmän kaljan, ei ikinä näin saisi Suomessa tehdä. No mä tilasin drinksun ja baarimikko otti vodkapullon esille alkoi kaatamaan lasiin ja sanoi mulle "sano sitten kun stop" mä menin jotenkin niin lukkoon tuijotin vaan sitä viinan määrää että lasi alkasi olemaan jo puolessa välissä. Äkkiä tokasin että STOP herranen aika Suomessa on tarkat määrät paljonko saa drinksuun laittaa ja tämä kaataa vaan raakasti kylmiltään. Sanoi sitten että nyt tuli kyllä niin tuju paukku että, no baarimikko tokas " ei hätää jos sä et tykkää hän juo sen"  WHAT?Kaupoissa myytiin näitä ihania hedelmä herkkuja. Todella näppärä rasia, jossa oli hedelmät ja marjat valmiiksi jo paloteltu.Niitä löytyi eri vaihtoehtoja ja mukana tuli muovihaarukka,joten näitä oli ihana nauttia torin laidalla shoppailujen välissä.

Käveltiin välillä vähän keskustasta pois päin ja sieltä räpsin nämä kuvat.

7 kommenttia:

 1. Taas kerran niin mahtavat kuvat ja selkeet. Oot sä kyllä niin upea ja kaunis rouva.

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää ja oi Prada mäkin haluan tonne ☺ Mistä teidän lento lähti?

  VastaaPoista
 3. Sä oot kyllä niin trendikäs ja sulla on hyvä silmä pukeutua. Mistä sun hattu on ostettu?

  VastaaPoista
 4. -Vauski kun on hyviä kuvia ja malli taas niin edukseen...

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin.